29 de copii canta la Mega Mall cu Loredana Groza

Dupa trei etape de preselectii si peste 300 de copii talentati inscrisi in competitia de voci, 29 dintre acestia vor canta, alaturi de Loredana Groza, imnul celui mai mare centru comercial din Bucuresti, Mega Mall.

Astfel pe 21 iunie, toti bucurestenii sunt asteptati la Mega Mall pentru spectacolul de lansare. Evenimentul va avea acces gratuit si va fi sustinut in zona de food court, la etajul 2 al centrului comercial.

„Decizia de a alege doar 12 castigatori, asa cum planuiam, a fost imposibila. Am vazut si ascultat sute de copii talentati, asa ca am ales sa mergem mai departe cu 29 dintre ei. Abia astept sa ii reintalnesc pe norocosii castigatori si sa impart scena cu ei. O sa facem un show de zile mari la Mega Mall!” a declarat Loredana Groza.

Pe langa ocazia de a canta cu celebra artista, castigatorii au fost premiati si cu workshop-uri gratuite la Atelierul de Voce si Muzica, condus de Loredana.

Atelierul de Voce_2„Sunt foarte, foarte fericita! Nu mi-am imaginat niciodata ca voi avea sansa sa cant alaturi de una dintre cele mai mari voci din Romania, este una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea.” a spus Vanessa Ion, una dintre castigatoare.

In ziua evenimentului, copiii prezenti in Mega Mall se vor putea distra la Gymboland, un spatiu de joaca interactiv aflat la nivelul 2, isi vor putea imbogati garderoba cu articole din magazinele dedicate lor sau vor putea testa experienta 4Dx la Cinema City.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s