Simona Dragomir te invata cum sa iti ingrijesti copilul!

Aducerea pe lume a unui bebelus este un motiv de bucurie pentru toti parintii, dar si o perioada in care fiecare isi pune intrebari in legatura cu modul in care va fi ingrijit si crescut.

Binecunoscuta realizatoare TV si radio, Simona Dragomir, vine in sprijinul parintilor si propune o noua conferinta Traieste Sanatos cu Simona cu tema: Copii sanatosi, parinti isteti. Conferinta va avea loc in data de 2 iulie 2015, orele 18:30, iar Simona Dragomir si invitatii sai, vor impartasi participantilor sfaturi privind protejarea si ingrijirea copiilor inca din primele zile de viata.

„Am fost intrebata frecvent cu privire la cresterea, educarea si protejarea unui copil. Este normal ca grijile sa ne copleseasca pe fiecare dintre noi si sa avem sentimentul ca nu stim de unde sa incepem, asa ca, de aceasta data, vom oferi sfaturi practice atat in ceea ce priveste ingrijirea nou nascutilor, dar si pe cea a copiilor. Cred ca primii sapte ani de viata sunt esentiali in conturarea unei personalitati echilibrate”, a marturisit realizatoarea emisiunilor „Mamma mia” si „Meditatii pentru parinti” de la radio Itsy Bitsy.

A treia editie a conferintelor Traieste sanatos cu Simona este conceputa pentru a interactiona mai bine cu publicul si pentru a raspunde direct nevoilor participantilor cu ajutorul specialistilor in diverse domenii. Orice intrebare isi va gasi raspunsul.

Pentru inscrieri, trimite un e-mail pe adresaconferintasimona@replicavedetelor.ro si alege una dintre cele doua taxe de participare: categoria I – 30 de lei (include gift bags in valoare de 100 de lei) sau categoria II – 10 lei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s