Tzitzi-Poc – Cel mai mare vis al copilariei, in turneu prin tara

Tzitzi si Poc, doua personaje-model create pentru a-i invata pe copii despre propriile lor emotii, se intalnesc in luna iulie cu copiii din trei orase din tara: Sibiu, Brasov si Galati.
Copiii ii vor putea urmari pe Tzitzi si pe Poc in spectacolul „Tzitzi-Poc – Cel mai mare vis al copilariei” si vor afla, alaturi de cele doua personaje, ce inseamna empatia, toleranta si acceptarea diferentelor dintre noi, dar si ce presupune combaterea bullyingului.
Tzitzi-Poc este un program de educatie emotionala prin teatru si psihologie care isi propune, prin personajele sale si printr-o serie de piese de teatru, sa-i imprieteneasca pe cei mici cu emotiile lor.
Proiectul Tzitzi-Poc isi propune sa contribuie la dezvoltarea capacitatilor emotionale, cultivarea empatiei si tolerantei la copii cu varste intre 2 si 10 ani, prin spectacole de teatru-serial create sub indrumare psihologica si alte materiale auxialiare (este singurul teatru-serial avizat de o asociatie de psihologi – Asociatia Romana de Psihodrama Clasica).
Detalii despre program se gasesc pe www.tzitzi-poc.ro, iar biletele la spectacolele Tzitzi-Poc se gasesc in reteaua bilete.ro

otter.ro
Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s