Tzitzi-Poc – Cel mai mare vis al copilariei, in turneu prin tara

 Tzitzi si Poc, doua personaje-model create pentru a-i invata pe copii despre propriile lor emotii, pornesc in luna octombrie in turneu prin tara, cu spectacolul Tzitzi-Poc – Cel mai mare vis al copilariei.

Spectacolul va fi prezentat la Sibiu (12 octombrie), Alba-Iulia (13 octombrie), Constanta (19 octombrie), Iasi (21 octombrie), Galati (22 octombrie), Craiova (23 octombrie) si Brasov (24 octombrie).

Urmarindu-i pe Tzitzi si Poc in spectacolul Cel mai mare vis al copilariei, copiii vor afla ce inseamna empatia, toleranta si acceptarea diferentelor dintre noi, dar si ce presupune combaterea bullyingului.

 Tzitzi-Poc este un program de educatie emotionala prin teatru si psihologie care isi propune, prin personajele sale si printr-o serie de piese de teatru, sa-i imprieteneasca pe cei mici cu emotiile lor.

Proiectul Tzitzi-Poc isi propune sa contribuie la dezvoltarea capacitatilor emotionale, cultivarea empatiei si tolerantei la copii cu varste intre 2 si 10 ani, prin spectacole de teatru-serial create sub indrumare psihologica si alte materiale auxialiare (este singurul teatru-serial avizat de o asociatie de psihologi – Asociatia Romana de Psihodrama Clasica).

Detalii despre program se gasesc pe www.tzitzi-poc.ro, iar biletele la spectacolele Tzitzi-Poc se gasesc in reteaua bilete.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s