Tzitzi si Poc reiau spectacolele pe 29 februarie

 Tzitzi si Poc, cele doua personaje-model create pentru a-i invata pe copii despre propriile lor emotii, revin in fata celor mici in spectacolul Tzitzi-Poc – Cel mai mare vis al copilariei, pe 29 februarie, de la ora 10:30, in noul spatiu Recul (Splaiul Unirii 160).

Este un spectacol plin de aventuri, in care cei mici descopera ce inseamna un vis maret, despre cum sa depasim obstacolele, despre auto-disciplina, responsabilitate, intelegerea si acceptarea diferentelor dintre noi. Si mai ales, un spectacol care ii imprieteneste pe cei mici cu emotiile lor!

Urmarindu-i pe Tzitzi si Poc in spectacolul Cel mai mare vis al copilariei, copiii vor afla ce inseamna empatia, toleranta si acceptarea diferentelor dintre noi, dar si ce presupune combaterea bullyingului.

Tzitzi-Poc este un program de educatie emotionala prin teatru si psihologie care isi propune, prin personajele sale si printr-o serie de piese de teatru, sa-i imprieteneasca pe cei mici cu emotiile lor.

Proiectul Tzitzi-Poc isi propune sa contribuie la dezvoltarea capacitatilor emotionale, cultivarea empatiei si tolerantei la copii cu varste intre 2 si 10 ani, prin spectacole de teatru-serial create sub indrumare psihologica si alte materiale auxialiare (este singurul teatru-serial avizat de o asociatie de psihologi – Asociatia Romana de Psihodrama Clasica).

Detalii despre program se gasesc pe www.tzitzi-poc.ro, iar biletele la spectacolul Tzitzi-Poc din 29 februarie se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s