DJ Dodi si Spark te provoaca: spala-te pe maini cantand!

Devino SuperEroul Jocurilor de Acasa alaturi de SuperEroii Itsy Bitsy!

Inscrie activitatile distractive pe care le faci in aceasta perioada in campania SuperEroul Jocurilor de Acasa si descopera provocarile SuperEroilor Itsy Bitsy urmarind canalul de YouTube Itsy Bitsy

Chiar daca stam acasa, avem grija sa ne spalam des pe maini, cu apa si sapun. Cum facem in asa fel incat spalatul pe maini sa devina un obicei placut si chiar distractiv? Cantam, bineinteles!

Si SuperEroii Itsy Bitsy se spala pe maini fredonand cantecele lor preferate!

DJ Dodi activeaza puterea bucuriei de fiecare data cand se spala pe maini, fredonand cantecele ei preferate. Ce melodie crezi ca alege de obicei sa cante? Descopera in filmuletul de mai jos:

Si Spark, supereroul ecologist si indragostit de natura, obisnuieste sa se spele de pe maini cu apa si sapun, fredonand „In padurea cu alune”. Iar in timp ce se sapuneste tine robinetul de apa inchis, pentru a nu irosi apa. Incearca si tu!

Fa-ti propria „partitura de spalat pe maini”!

Un spalat pe maini serios si sanatos ar trebui sa dureze 20 de secunde, timp in care poti fredona o strofa sau refrenul din cantecul preferat. Exista chiar un site – washyourlyrics.com – care iti adauga versurile cantecului dorit pe miscarile pe care le ai de facut atunci cand te speli pe maini.

 

Gasesti aici si mai multe provocari amuzante ale SuperEroilor Itsy Bitsy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s