Emisiuni pentru toata familia in grila de toamna Itsy Bitsy!

Toamna aduce la Itsy Bitsy un nou program de emisiuni, gandit special pentru a-i insoti pe copii si pe parinti de-a lungul intregii zile, de la primele ore ale diminetii pana seara, la culcare.

Pentru un inceput de zi vesel si plin de energie, copiii ii pot suna in direct si asculta pe Itsy, Bitsy si Andrei in emisiunea ItsyBitsyNeata – zilnic, de luni pana vineri, de la ora 7:00 la ora 9:00.

Copiii pot intra in direct cu personajele lor preferate de la Itsy Bitsy si in partea a doua a zilei.
Alaturi de Spark, supereroul ecologist, copiii isi pot antrena puterea bunatatii fata de natura in fiecare marti, de la 16:00 la 18:00.
Spinner le antreneaza tuturor copiilor puterea energiei in fiecare zi de miercuri, joi si vineri, de la ora 16:00 la ora 18:00.

SuperZapa ii asteapta pe copii zilnic, de la ora 18:00 la ora 20:00, cu povesti si provocari de antrenat puterea prieteniei.

Si pentru ca fiecare sfarsit de zi poate fi un prilej de petrecere in casele copiilor, Dj Dodi aduce muzica de dans potrivita distractiei in familie, inainte de Povestea de Seara.

Scoala de radio pentru copii „Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”, la a doua editie! 

Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina este prima scoala gratuita de radio pentru copii din Romania.

Aici, copiii intre 6 si 10 ani au sansa sa descopere „cum e la radio” si sa-si antreneze curajul, creativitatea, prietenia, energia, bucuria, bunatatea si increderea realizand propriile programe radio.

A doua editie a scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina incepe pe 6 septembrie, cu un modul de teorie si practica de radio, iar din 13 septembrie studentii admisi la scoala ne vor inspira pe toti in cadrul emisiunilor pe care le vor realiza alaturi de SuperEroii Itsy Bitsy.

Emisiuni pentru parinti

In acelasi timp, Itsy Bitsy FM ajuta parintii sa inteleaga importanta lor in viata copiilor si ca educatia copiilor incepe cu educatia lor ca parinti, ii ajuta cu tips & tricks de parenting si recomandari de petrecere a timpului liber.

  • Itsy Bitsy by Night, luni-duminica, 22:00-6:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s