Scoala de SuperEroi – grila de programe pentru copii si parinti

Toti copiii au superputeri, doar ca cineva trebuie sa ii sprijine sa si le descopere. De aceea Itsy Bitsy lanseaza Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy, unde cei mici au sansa sa descopere ca sunt curajosi, creativi, prietenosi, plini de energie, bucurie, bunatate, incredere si in multe alte feluri, caci fiecare copil este special in felul lui.

Prima intalnire de la scoala de SuperEroi a avut loc pe 7 septembrie, in Parcul Lumea Copiilor, unde peste 30.000 de copii si parinti s-au antrenat alaturi de SupEreroii Itsy Bitsy! Si ca sa nu uite uite niciodata ce superputeri au, cei mici au plecat din parc cu peste 10.000 de bratari de SuperEroi.  Copiii urmeaza ca pe tot parcursul anului scolar sa se intalneasca la radio cu eroii preferati!

Scoala de SuperEroi: Emisiuni pentru copii

Noua grila radio este plina de emisiuni cu SuperEroi, creative, educative si distractive. Itsy si Bitsy vor face drumul spre scoala si gradinita mult mai distractiv, dimineata de la 7:00 la 9:00. Un nou prieten al copiilor la radio, energicul Spinner ii va inspira sa faca multa miscare, sa manance sanatos si sa aiba astfel mai multa energie.

La fel de nou in echipa Itsy Bitsy FM este si SuperEroul ecologist Spark, care va descoperi cu cei mici ce pot face impreuna pentru a avea cu totii, oameni, plante si animale o viata sanatoasa si frumoasa. SuperZapa, prietena copiilor, ii va asculta cu povestile lor de peste zi, in fiecare seara, de la 18:00 la 20:00.

Si pentru ca fiecare sfarsit de zi poate fi un prilej de petrecere in casele copiilor, la radio a venit Dj Dodi, care aduce muzica de dans potrivita distractiei in familie, inainte de Povestea de Seara.

 

Iata cum arata grila de programe pentru copii:

Scoala de SuperEroi: Emisiuni pentru parinti

In acelasi timp, Itsy Bitsy FM ajuta parintii sa inteleaga importanta lor in viata copiilor si ca educatia copiilor incepe cu educatia lor ca parinti, ii ajuta cu tips & tricks de parenting, cu recomandari de petrecere a timpului liber, cu programe relaxante.

Parintii au un program radio doar pentru ei:

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s