Copiii, asteptati la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy!

Toti copiii au superputeri, doar ca cineva trebuie sa ii sprijine sa si le descopere. La Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy, cei mici au sansa sa descopere ca sunt curajosi, creativi, prietenosi, plini de energie, bucurie, bunatate, incredere si in multe alte feluri, caci fiecare copil este special in felul lui.

Scoala de SuperEroi: Emisiuni pentru copii

Grila radio este plina de emisiuni cu SuperEroi, creative, educative si distractive:

Itsy si Bitsy fac inceputul de zi mult mai distractiv. Asculta-i in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 7:00 la 9:00.

Spark, supereroul ecologist, le activeaza copiilor puterea bunatatii in fiecare marti, de la 16:00 la 18:00.

Energicul Spinner ii inspira sa faca multa miscare, sa manance sanatos si sa aiba astfel mai multa energie de miercuri pana vineri, de la 16:00 la 18:00.

SuperZapa, prietena copiilor, ii asculta pe cei mici cu povestile lor de peste zi, in fiecare seara, de luni pana vineri, de la 18:00 la 20:00.

Si pentru ca fiecare sfarsit de zi poate fi un prilej de petrecere in casele copiilor, Dj Dodi aduce muzica de dans potrivita distractiei in familie, inainte de Povestea de Seara.

Iata cum arata grila de programe pentru copii:

Scoala de SuperEroi: Emisiuni pentru parinti

In acelasi timp, Itsy Bitsy FM ajuta parintii sa inteleaga importanta lor in viata copiilor si ca educatia copiilor incepe cu educatia lor ca parinti, ii ajuta cu tips & tricks de parenting, cu recomandari de petrecere a timpului liber, cu programe relaxante.

Parintii au un program radio doar pentru ei:

  • In direct cu Urania Cremene, joi, de la 11:00 la 12:00;

  • Itsy Bitsy by Night, luni-duminica, 22:00-6:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s