Godottino revine in luna septembrie la Teatrul Godot

Back to school | Back to theater este noua campanie prin care Teatrul Godot promoveaza educatia prin cultura a copiilor in luna septembrie si ii sarbatoreste pe cei mici printr-o promotie speciala pentru intreaga familie: la 3 bilete cumparate, 1 bilet este oferit cadou.

Campania se desfasoara pe intreg parcursul lunii septembrie, pentru reprezentatiile ce vor avea loc in zilele de duminica, 5 septembrie, si joi, 30 septembrie, incepand cu ora 11:00, la Teatrul Godot, aflat acum in incinta Palatului Bragadiru (Calea Rahovei nr. 147-153). 

Pentru a beneficia de aceasta promomotie, biletele se vor cumpara exclusiv de pe site-ul teatrulgodot.ro, cu mentiunea 3 bilete + 1 gratis, la rubrica observatii.

O productie originala a Teatrulu Godot, Godottino este o provocare adresata tinerei generatii, de a fi „cool” prin curiozitatea nativa si „smart” prin alegerile facute.

Un proiect ambitios, Godottiono tinteste sa contribuie la formarea armonioasa – emotionala si psihologica, a celor mici, promovand prin acest prim episod teatral – „Origini”, conceptul de educatie prin cultura, intr-un cadru de poveste, in Gradina de Vara si in frumoasa sala de spectacole a Palatului Bragadiru, cladire aflata in patrimoniul cultural al Bucurestiului.

Personajul principal pe care cei mici il vor indragi si cu care se vor identifica este Godottino, un copilas de 9 ani, care are tot felul de curiozitati, printre care cea mai interesanta pare a fi robotica.

Pasiunea sa pentru stiinta il va purta in aventuri haioase, dar nu lipsite de suspans, in timp ce teme actuale cu care societatea se confrunta, precum si posibilele solutionari, sunt schitate si adresate in contextul evolutiei relatiei dintre micutul Godottino si cei apropiati lui.

O piesa de teatru, atat pentru copii, cat si pentru parinti, Godottino nu doar observa contextul social, ci propune solutii pentru rezolvarea unor tensiuni si situatii, care pot aparea adesea, atat in mediul familial, cat si in relatiile cu prietenii, colegii si profesorii de la scoala.

Subiecte precum relatiile de prietenie si sentimentele mai mult sau mai putin pozitive asociate acestora, mediul inconjurator si sustenabilitatea, tehnologia si folosirea ei intr-un context pozitiv, relatia cateodata tensionata cu parintii, dar si cat este ea de importanta pentru sanatatea emotionala, sunt doar cateva din temele ce vor fi abordate in acest serial de teatru pentru copii, recomandat celor intre 5 – 12 ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s