Opera Comica pentru Copii deschide prima editie BebeFest OCC

Opera Comica pentru Copii organizeaza, in luna septembrie, primul targ dedicat parintilor si copiilor.

Bebe Fest OCC a luat nastere la initiativa Andreei Soare, manager de proiect al acestui eveniment si proaspat devenita mama, care a dorit sa intampine acele nevoi ale parintilor care le vor face viata mai usoara.

In weekendurile 11-12 si 18-19 septembrie, parintii si viitorii parinti vor beneficia gratuit de sfaturile specialistilor in domenii precum baby wearing, alaptare, art therapy si multe altele menite sa usureze rolul de parinte.

Vor avea loc concursuri cu premii atractive, workshop-uri cu teme de interes, ateliere muzicale pentru copii si parinti, dar si un targ cu produse pentru bebelusi. Tot in cadrul acestui eveniment, parintii pot face schimb de haine sau articole in stare perfecta, ramase de la copiii lor.

„In urma cu putin timp, Zoe, o minune de copil a aparut in viata mea si pe langa multe lucruri pe care le-am invatat si descoperit impreuna, am inteles cat de important este sa petrecem timp de calitate, sa ascultam muzica, sa socializam, sa luam contact cu arta si cu lucrurile frumoase ce ne inconjoara. Zoe mi-a aratat ca este fericita atunci cand intra in sala de spectacol si observa miscari si culori sau cand aude in jur rasete sincere ale altor copii, fapt care m-a determinat sa imi doresc ca toti bebelusii sa calce pragul Operei Comice pentru Copii cat mai curand. Astfel, a luat nastere ideea un festival dedicat lor… bebelusilor, dar si parintilor si viitorilor parinti. Bebe Fest Occ este un eveniment prin care cei mai mici dintre cei mici vor avea primul contact cu activitatile culturale, mamicile vor putea socializa si lua parte la workshop-uri sustinute de specialisti, vor putea testa produse si servicii pentru bebelusi, iar taticii vor putea sa isi testeze abilitatile prin concursurile amuzante pe care le-am pregatit. Toate acestea vor fi posibile cu implicarea si sustinerea partenerilor nostri… oameni minunati, dar si cu ajutorul unei echipe fantastice pe care Opera Comica pentru Copii o are” – Andreea Soare, manager proiect, Bebe Fest OCC.

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe bebefest.ro.

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s