Idei pentru un inceput de an scolar cu bucurie si responsabilitate

Emotiile specifice inceputului de an scolar se simt tot mai mult, de la zi la zi. Copiii sunt nerabdatori sa se intalneasca cu colegii si curiosi sa descopere cum va fi anul acesta la scoala.

Parintii, pe de alta parte, au emotii legate de cum se vor desfasura orele, despre cat de sigura este scoala in format fizic, fata in fata, sau despre cum se vor descurca copiii purtand masca pe toata durata orelor.

Aflam de la psihologul Gabriela Maalouf si profesorul Marcel Bartic sfaturi despre un inceput de an nou scolar, fara emotii. Mai ales ca acum, revenim la scoala fizica, dupa un an scolar online.

O alta grija legata de inceputul de an scolar este legata de rechizite: ce cumperi si de unde.

Auchan a facut tot posibilul ca aceasta grija sa se transforme in incantare, deoarece a pregatit pentru inceputul de an scolar o gama larga de rechizite si produse scolare.

In cadrul campaniei Back to school, Auchan pune la dispozitie peste 2000 de produse – ghiozdane, instrumente de scris, de desenat, caiete, carti si multe altele. Toate acestea sunt disponibile in hipermarketurile Auchan si pe auchan.ro la preturi cu adevarat avantajoase.

Auchan este recunoscut ca o destinatie pentru marile operatiuni sezoniere, iar Back to school se inscrie la loc de cinste in randul acestora, atat prin largimea gamelor, cat si prin calitate, noutati, tendinte, responsabilitate si raport calitate/pret.

In plus, anul acesta Auchan a extins gamele de rechizite ecologice si doneaza 10% din vanzarile acestora pentru sustinerea educatiei.

Problemele climatice tot mai acute, alaturi de implicarea constanta si durabila a Auchan pentru sustenabilitate si protejarea mediului, au determinat extinderea gamelor de produse marca proprie realizate din plastic reciclat puse la dispozitia elevilor si studentilor din Romania. Astfel, in 2021, numarul de produse de acest fel a crescut cu 50% fata de anul trecut.

In oferta de produse marca proprie eco-friendly se gasesc anul acesta peste 2000 de articole pentru scoala, 700 de instrumente de scris si desenat, 300 de ghiozdane si penare si 280 de caiete tematice si blocuri de desen.

Toate gamele pregatite pentru inceperea noului an scolar includ modele creative si atractive, precum si licente inspirate din cele mai populare desene animate sau povesti pentru copii, adaptate tuturor grupelor de varsta, cu precizarea ca stocurile si colectiile sunt limitate.

De asemenea, in acest an, Auchan doneaza 10% din vanzarile gamei de papetarie marca proprie eco-friendly pentru a sprijini modernizarea Liceului Tehnologic „Jaques M. Elias” din Sascut, judetul Bacau, printr-un parteneriat cu Organizatia Narada.

Back to school Auchan are portile deschise pana pe 21 septembrie in toate hipermarketurile din Romania si pe auchan.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s