Recomandare de film pentru copii: „Patrula Catelusilor”, din 31 ianuarie la cinema!

Daca esti in cautarea unui film potrivit pentru intreaga familie, care sa va binedispuna si pe care sa il urmariti impreuna cu sufletul la gura, iti recomandam „Patrula Catelusilor”, o animatie plina de scene amuzante, bucurie, dar si de emotii si lectii de viata.

Vizionarea filmelor inca de la varste fragede dezvolta copiilor imaginatia si creativitatea si ii ajuta sa isi dezvolte atentia si spiritul de observatie. De asemenea, urmarind filme potrivite varstei lor, cei mici isi vor dezvolta inteligenta emotionala iar apoi, discutiile despre filmele pe care tocmai le-au vizionat, ii ajuta sa isi extinda vocabularul si sa invete sa povesteasca folosindu-si propriile cuvinte.

„Patrula Catelusilor” este unul dintre cele mai asteptate productii cinematografice pentru copii ale anului si poate fi vizionata in cinematografele din Romania incepand din 31 ianuarie.

„Patrula Catelusilor” – Sinopsis

Catelusii au construit o pista de curse supertare, si acum sunt gata sa fie echipa de pit-stop a legendarului lor pilot lor de curse, Woosh. Dar, cand acesta nu mai poate participa la cursa, il cheama pe Marshall, cel mai mare catelus-fan al sau, si il provoaca sa treaca la volan in locul sau! Marshall trebuie, acum, sa-si invinga lipsa de incredere in sine, si sa fie mai tare decat Cheetah, rivalul sau, pentru a-si implini visul de a deveni cel mai rapid catelus-pilot de curse din istorie!

Patrula catelusilor va avea o misiune contracronometru de indeplinit, dar asta nu ii va impiedica sa fie primii care vor rezolva si alte cazuri dificile, caci niste baloane gigantice au zburatacit aiurea din parada organizata de primarul Humdinger, un paianjen rar s-a prins in panza lui, si nu e nimeni mai capabil sa spuna “pe locuri, fiti gata, start!” decat Patrula Catelusilor!

Patrula Catelusilor este o animatie 2D, dublata in limba romana, distrbuita de Ro Image 2000 si Prorom.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s