Daddy Cool si Ana Novic: Parintii Millennials

Daddy Cool si Ana Novic: Parintii Millennials

Robert Diaconeasa, actorul si bloggerul cunoscut ca Daddy Cool, si sotia sa, creatoarea de moda Ana Novic, sunt un cuplu cel putin neconventional, intruchipand noua generatie de parinti, anume parintii millennials. Invitati in direct la Happy Music cu Ruxandra si Marius, cei doi ne-au spus cum isi imbina pasiunile, viata de familie si viata sociala, intr-un intreg armonios. Asculta povestile lor in noul podcast.

Robert si Ana intruchipeaza tot ce este mai frumos din generatia Y, mult controversata generatie millennials. Inclusiv proiectele lor sunt exemplele unei generatii noi, pline de viata si dorinta de a schimba. Recent, cei doi au sustinut PicniCOOL by Daddy Cool, un picnic caritabil pentru victimele abuzurilor domestice.

Cred eu ca suntem datori societatii sa ne folosim de influenta pe care o avem intr-un sens pozitiv. Si asta incerc eu sa fac si sper sa reusesc si de acum in colo”, spune Robert Diaconeasa.

Descopera si mai multe despre parintii millennials si despre viitoarele lor proiecte, in podcastul de mai jos.

Parintii millennials ne ofera o noua perspectiva

Ei sunt cei care fac yoga dimineata, sunt cei care isi fac nunta la o piscina, cu bufet suedez si invitati imbracati in alb, sunt cei care cred in puterea oamenilor de a contribui la binele comun al societatii si demonstreaza acest lucru prin activitatile lor. Robert este cel care isi doreste sa plece in Africa, pentru a construi case, iar Ana este cea care foloseste elemente din natura pentru creatiile ei.

Cei doi au si o fetita de doar 2 anisori, pe nume Ingrid, insa nu vor sa se opreasca doar la un copil. Parintii millennials sunt extrem de conectati atat la puiul lor, cat si la intregul nucleu al familiei, incercand sa creeze cat mai multe momente frumoase in familie.

Alaturi de ana, eu cred ca pot sa mut muntii din loc si tocmai de aceea, in orice fac, ii cer sprijinul, ii cer parerea”, continua Daddy Cool.


2 comentarii la „Daddy Cool si Ana Novic: Parintii Millennials”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s