Idei de jocuri educative pentru copii de 7 ani

Idei de jocuri educative pentru copii de 7 ani

Chiar daca nu exista un manual de petrecere a unui timp de calitate in familie, noi, la Itsy Bitsy FM, vrem sa iti oferim instrumentele necesare pentru a relationa mai usor cu puiul tau. De aceasta data, iti oferim o serie de activitati si jocuri educative pentru copii de 7 ani si peste.

Primii ani de scoala pot fi o ocazie minunata pentru a imbina armonios educatia cu joaca. Piciul tau este dornic sa descopere lucruri noi, sa puna in aplicare ce invata la scoala si sa iti puna cunostintele la incercare. Asadar, este momentul perfect pentru a gasi si incerca jocuri educative pentru copii de 7 ani. Si, daca iti pui imaginatia la incercare, vei descoperi ca poti face din orice activitate atat un joc, cat si o ocazie de a-l invata pe cel mic ceva nou.

„Si timpul pe care il petreci cu copilul in masina ar trebui sa fie super distractiv”, explica Virgil Iantu, la Meditatii pentru parinti.

Daca esti in pana de idei, asculta podcastul de mai jos, pentru a te inspira.

Timp de calitate in familie prin jocuri educative pentru copii de 7 ani

Puteti petrece un timp de calitate impreuna fie inventand jocuri pentru cate o materie de la scoala, fie gatind, fie prin excursii si jocuri in masina. Ocazii ai cat cuprinde! Important este sa le transformi in amintiri de care sa va bucurati in familie si care sa ii foloseasca micutului tau in viitor.

Tu ce idei de jocuri educative pentru copii de 7 ani mai ai?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s