„The Cyber Effect” – cea mai mare conferinta despre efectul tehnologiei asupra copiilor

Cyberpsihologul Dr. Mary Aiken, expert de marca in cyberpsihologie la nivel mondial si autoare a cartii „The Cyber Effect”, vine la Bucuresti in cadrul conferintei „The Cyber Effect”.

Evenimentul este organizat de English Kids Academy, International House Bucharest si Editura NICULESCU si va avea loc pe 12 octombrie, intre orele 8:30 si 14:00, in Aula Magna a Universitații POLITEHNICA din Bucuresti.

In timpul conferintei se va lansa si versiunea romaneasca a volumului „The Cyber Effect”, scris de Dr. Mary Aiken. Cartea este un important bestseller si reprezinta un ghid esential pentru parintii care isi cresc copiii in era tehnologiei.

In cadrul conferintei „The Cyber Effect”, Dr. Mary Aiken va pune in discutie timpul de expunere la ecran a bebelusilor si a copiilor mici, va aborda tema tantrum-urilor micutilor atunci cand le luam tableta sau smartphone-ul din fata, cyberbullying, trolling si siguranta in mediul online in cazul adolescentilor si va ilustra dependentele de tip comportamental fata de internet sau device-uri mobile.

Dr. Aiken va oferi parintilor sfaturi practice si concrete ce pot fi aplicate imediat, in relatia copilului cu tehnologia si mediul online.

Mary Aiken

Intalnirea cu Dr. Aiken va fi urmata de o masa rotunda, la care vor participa:

Dr. Mary Aiken – este expert mondial in cyberpsihologie. Este Profesor la Universitatea East London, consilier la Centrul pentru Infractiuni Cibernetice al Europol si desfasoara cercetari si traininguri cu numeroase agentii internationale, de la INTERPOL la FBI si Casa Alba.

Dr. Raluca Ioana Teleanu – Medic Șef Secție Neurologie Pediatrica – Spitalul Clinic de Copii „Dr. V. Gomoiu”, Lector universitar – Universitatea de Medicina și Farmacie „Carol Davila”

Mihai Laurențiu Ganj – Presedinte English Kids Academy from International House

Andrei Niculescu – Director General, Editura NICULESCU

Christian Ciocan – Comisar Sef Politia Romana, Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii

Mai multe detalii despre conferinta The Cyber Effect se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s