Ce nu te invata scoala? – program de dezvoltare personala la Fundatia Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei lanseaza din 7 octombrie 2019 primul program de dezvoltare personala adresat adolescentilor.

Timp de un an, liceenii au sansa sa isi formeze si antreneze abilitatile de comunicare, planificare, analiza si sinteza, prin tehnici si instrumente care ii ajuta sa se dezvolte armonios. Evolutia lor pe plan personal si educational ii va ajuta sa-si aleaga o cariera care sa ii reprezinte si sa ii implineasca.

Tinerii inscrisi in acest program educational alternativ vor beneficia de cursuri complementare si esentiale pentru dezvoltarea personalitatii lor: time management, construirea increderii in sine, gandire critica, vorbire in public, mindfulness, debate si alegerea vocatiei.

Activitatile sunt gandite cu accent pe interactivitate, dialog si exercitii de grup si urmaresc dezvoltarea abilitatilor de comunicare. La cursuri sunt incurajate exprimarea si sustinerea ideilor proprii in public, stabilirea relatiilor dintre participanti si crearea spiritului de echipa.

Acest program vine ca raspuns la nevoia de completare a educatiei oferite de scoala, care tinde sa neglijeze partea de exprimare si dezvoltare a individualitatii. La Fundatia Calea Victoriei, liceenii au ocazia sa-si descopere vocea si vocatia, intr-un spatiu informal, alaturi de alti adolescenti, inspirati de lectori carismatici si foarte bine pregatiti.

La finalul acestui modul de cursuri multidisciplinar, dezvoltat impreuna cu psihologi si coacheri cu experienta, va avea loc o ceremonie de acordare a certificatelor de participare. La eveniment, absolventii modulului „Ce nu te invata scoala?” vor sustine scurte prezentari prin care sa-si arate abilitatile dobandite.

Intalnirile au loc saptamanal, in fiecare luni, de la 9.00-11.00, exceptand perioadele in care sunt vacante scolare si sarbatori publice.

Taxa de participare pentru modulul de dezvoltare personala cu durata de un an (7 octombrie 2019 – 25 mai 2020) este de 2200 de lei.

Locurile sunt limitate si se rezerva doar prin plata taxei de participare.
Cursurile au loc la sediul Fundatiei Calea Victoriei, pe strada C. A. Rosetti nr. 47, etajul 1, intr-o casa eleganta, aflata la cca 7 minute de statiile de metrou Universitatii si Romana.

Mai multe detalii se gasesc pe Fundatiacaleavictoriei.ro.

Fundatia Calea Victoriei este singurul loc din Bucuresti in care te poti dezvolta cu ajutorul artei si culturii printr-o diversitate mare de cursuri si evenimente culturale si interactive. De 12 ani inspiram prin arte si cultura si sustinem tinerii talentati. Am reusit sa ducem o munca de pionierat in felul in care se organizeaza evenimentele culturale si, in timp, am devenit o academie in cadrul careia peste 100 de cercetatori, artisti si traineri s-au format ca lectori.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s