Cum iti pastrezi in siguranta lucrurile de valoare la plaja | Rubrica de tehnologie

In fiecare luni si vineri, de la ora 8:30, in emisiunea “Happy Music cu Marius”, iti aducem “Rubrica de Tehnologie”, in care Cristian Lacraru, tatic pasionat de tehnologie, prezinta cate un gadget nou.

Pentru ca cei mai multi dintre noi ne gandim deja la cum ne vom relaxa in concediu, cel mai probabil undeva pe nisip, la malul marii, Cristian Lacraru s-a gandit sa vina in ajutorul nostru cu un dispozitiv care sa ne ajute sa pastram obiectele de valoare in siguranta, la plaja.

Chiar daca multe hoteluri sunt dotate cu seif-uri in care iti poti lasa bunurile pretioase, exista cateva lucruri de care nu ne putem desprinde la plaja: telefonul, cheia de la masina, bani, cheia sau cartela de acces pentru a intra in camera de hotel etc.

Cristian Lacraru recomanda un safety box (trad.:cutie de siguranta), care te va scapa de orice grija atunci cand mergi la plaja, cu familia.

O astfel de cutie este realizata dintr-un material foarte dur, rezistent, si are un sistem de inchidere cu cifru. Are o lungime de 19 cm si o capacitate de 1,5 litri.

Safety box-ul nu se recomanda doar pentru plaja, ci iti poate tine obiectele de valoare in siguranta si la piscina, cand mergi cu bicicleta, la sala de fitness, la birou, in parc, in cort, masina, spital, camera de camin etc.

Afla mai multe chiar de la Cristian Lacraru, in podcastul de mai jos:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s