Copiii studiaza altfel cu Samsung EduPedia™

Copiii studiaza altfel cu Samsung EduPedia™

De ce Pamantul este rotund? De ce se roteste in jurul Soarelui si nu invers? O lunga serie de intrebari din ce in ce mai complicate. Stim cu totii ca cei mici iubesc intrebarile, poate mai mult decat iubim noi, parintii, sa gasim intotdeauna raspunsurile potrivite.

Intr-adevar, curiozitatea este primul pas catre cunoastere, de aceea se spune ca este mai importanta decat informatiile in sine.

Cum poti sa le trezesti curiozitatea celor mici?

Samsung vine cu o solutie inteligenta pentru a impaca educatia cu gadgeturile atat de prezente astazi in vietile noastre.

Samsung EduPedia™ este o aplicatie pentru Smart TV-uri Samsung (modelele compatibile) cu continut educational interactiv, dedicat prescolarilor, elevilor si studentilor.

Sectiunile Samsung EduPedia™

Primul pas catre educatie se face din confortul livingului, direct de pe Samsung Smart TV. Samsung EduPedia™, platforma educationala care ofera mult mai mult decat divertisment, ofera solutii inteligente pentru un studiu interactiv. De la cele mai jucause domenii pentru pre-scolari si scolari pana la subiecte academice, tratate online in cele mai renumite universitati. Pornim televizorul si trecem la teme.

In plus, studiul evolueaza pe zi ce trece asa ca si noi am imbogatit continutul anul acesta, cu sase manuale digitale, realizate de catre compania de eLearning Ascendia si autorizate de catre Ministerul Educatiei: Educatie Civica – clasa a III-a, Limba Romana clasa a IV-a, Istorie clasa a IV-a, Geografie clasa a IV-a, Sociologie clasa a V-a, Tehnologie clasa a V-a”. Dezvoltarea platformei a fost realizata astfel incat continutul sa poata fi parcurs intuitiv si rapid, copiii fiind ajutati in permanenta de un profesor virtual, ce ii ghideaza pe tot parcursul temelor interactive.

Pentru juniori au fost adaugate doua noi module ale Scolii Dacobots: „Secretele Toamnei” si „Magia Iernii”. Au fost adaugate de asemenea mai multe module de istorie, matematica, biologie, limba romana si alimentație, teste de personalitate si vocationale si cartea „Enescu si Hora Razelor de Soare”, scrisa de Cristina Andone.

Educatie digitala

EduPedia™ este platforma unde tehnologia nu mai este doar o distractie, unde educatie este un sinonim pentru creativitate si interactivitate.

Unul dintre avantajele educatiei digitale este ca transforma procesul invatarii intr-un joc destinat sa antreneze cunostintele intr-un mod interactiv.

EduPedia™ isi propune sa sincronizeze metodele de lucru conventionale cu device-urile de care sunt inconjurati cei mici.

Platforma personalizata raspunde necesitatii disciplinei in viata prescolarilor si elevilor in formare, dar si dorintei studentilor pentru selectionarea intereselor.

Manuale digitale, profesori virtuali cu nume simpatice sau materiale de studiu pentru domeniul academic sunt puse la dispozitia micilor curiosi sau a marilor studiosi pentru ca acestia sa nu inceteze sa caute, sa-si puna intrebari, sa descopere.

Spor la teme!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s