Nicole Cherry: Intre copilarie si viata de adult

Nicole Cherry: Intre copilarie si viata de adult

La 18 ani, Nicole Cherry se afla in pozitia avantajoasa de a vorbi atat pe limba copiilor, cat si pe intelesul adultilor. Ca urmare, am invitat-o pe artista la Happy Music cu Ruxandra si Marius, pentru a ne povesti si despre bucuriile ei din copilarie, dar si despre ce asteapta de la noua lume in care de-abia a intrat. Daca ai ratat interviul, asculta podcastul aici.

Pe Nicoleta Janina Ghinea o cunoastem mai bine dupa numele ei de scena – Nicole Cherry. Cand avea doar 14 ani, ne-a luat pe toti pe sus, cu hitul Memories, demonstrand ca si romanii pot avea un sound ca afara. Patru ani mai tarziu, in prezent, Nicole Cherry se bucura de o enorma baza de fani, de o multime de single-uri de succes (precum „Vara Mea”, „Pana vine vineri” si „Cuvintele tale”) si, bineinteles, de majorat.

Tanara artista, care a crescut cu Itsy Bitsy FM, Atomic TV si filme indiene, se considera un copil matur, care a trait „pe stil vechi”, adica a crescut uitandu-se la desene animate, jucandu-se cu papusile sau mergand la fotbal cu baietii, fara a petrece prea mult timp online. Totodata, ea recunoaste ca viata de adult poate sa ia prin surprindere pe oricine.

„Daca nu te-au pregatit parintii si ai trait in puf si ai crezut ca viata e roz, te poti da cu capul si nu prea e placut”, a zis ea. „Cred ca, de multe ori, parintii gresesc cand le spun copiilor doar partea buna a lucrurilor. Niciodata nu stii ce se intampla mai departe.”

Din fericire pentru ea, Nicole Cherry s-a bucurat de multa dragoste, ascultare si sinceritate in familie. Atat parintii ei i-au oferit timpul de care avea nevoie pentru a se descoperi, cat si ea a invatat rapid ca le poate spune orice parintilor si surorii sale.

Intrebata daca a avut parte de bullying in copilarie, cantareata a mentionat ca cel mai mult a fost mirata de cyberbullying-ul nascut dupa prima ei piesa. „Mi se pare ca, odata ce faci ceva bine si ai aprecieri, e clar ca vor veni si invidiile”, a spus ea.

In plus, ea le-a oferit si o serie de sfaturi copiilor si parintilor deopotriva, pentru a gasi mai usor o cale de comunicare intre cele doua lumi, intre copilarie si viata de adult. Asculta tot interviul aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s