Nicole Cherry: Intre copilarie si viata de adult

Nicole Cherry: Intre copilarie si viata de adult

La 18 ani, Nicole Cherry se afla in pozitia avantajoasa de a vorbi atat pe limba copiilor, cat si pe intelesul adultilor. Ca urmare, am invitat-o pe artista la Happy Music cu Ruxandra si Marius, pentru a ne povesti si despre bucuriile ei din copilarie, dar si despre ce asteapta de la noua lume in care de-abia a intrat. Daca ai ratat interviul, asculta podcastul aici.

Pe Nicoleta Janina Ghinea o cunoastem mai bine dupa numele ei de scena – Nicole Cherry. Cand avea doar 14 ani, ne-a luat pe toti pe sus, cu hitul Memories, demonstrand ca si romanii pot avea un sound ca afara. Patru ani mai tarziu, in prezent, Nicole Cherry se bucura de o enorma baza de fani, de o multime de single-uri de succes (precum „Vara Mea”, „Pana vine vineri” si „Cuvintele tale”) si, bineinteles, de majorat.

Tanara artista, care a crescut cu Itsy Bitsy FM, Atomic TV si filme indiene, se considera un copil matur, care a trait „pe stil vechi”, adica a crescut uitandu-se la desene animate, jucandu-se cu papusile sau mergand la fotbal cu baietii, fara a petrece prea mult timp online. Totodata, ea recunoaste ca viata de adult poate sa ia prin surprindere pe oricine.

„Daca nu te-au pregatit parintii si ai trait in puf si ai crezut ca viata e roz, te poti da cu capul si nu prea e placut”, a zis ea. „Cred ca, de multe ori, parintii gresesc cand le spun copiilor doar partea buna a lucrurilor. Niciodata nu stii ce se intampla mai departe.”

Din fericire pentru ea, Nicole Cherry s-a bucurat de multa dragoste, ascultare si sinceritate in familie. Atat parintii ei i-au oferit timpul de care avea nevoie pentru a se descoperi, cat si ea a invatat rapid ca le poate spune orice parintilor si surorii sale.

Intrebata daca a avut parte de bullying in copilarie, cantareata a mentionat ca cel mai mult a fost mirata de cyberbullying-ul nascut dupa prima ei piesa. „Mi se pare ca, odata ce faci ceva bine si ai aprecieri, e clar ca vor veni si invidiile”, a spus ea.

In plus, ea le-a oferit si o serie de sfaturi copiilor si parintilor deopotriva, pentru a gasi mai usor o cale de comunicare intre cele doua lumi, intre copilarie si viata de adult. Asculta tot interviul aici.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s