Cand mancarea e cel mai bun prieten al tau

Cand singura ta alinare este mancarea, s-ar putea sa fie nevoie sa schimbi ceva in viata ta. Ce anume? Aflam acum, la Pretuieste Viata.

Ai vrea sa slabesti, dar ti se pare ca nu ai vointa necesara pentru a urma o dieta? Vrei sa ai o silueta supla, dar nu te poti priva de gustarea de la ora 5?

Daca mancarea a devenit cel mai bun prieten al tau, motivul nu este neaparat ca ti-e foame. S-ar putea sa fie vorba de niste sentimente neexprimate, de o nevoie neimplinita.

Pentru a pune punctul pe i, Andreea Marin te insoteste cu un sfat pe cat de simplu, pe atat de util: tine un jurnal a ceea ce mananci.

Dar acesta nu va fi un jurnal obisnuit, ci te va ajuta pe termen lung. Afla aici cum sa iti incepi acest jurnal si cum sa te tii de el, pentru a evita sa mananci in plus.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Un comentariu la „Cand mancarea e cel mai bun prieten al tau”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s