Bucuria face bine! – o campanie Itsy Bitsy FM si SOS Satele Copiilor

Itsy Bitsy FM si SOS Satele Copiilor Romania te indeamna sa tii minte bucuria pe care o simti in decembrie si sa fii bun tot anul care vine!

In cadrul campaniei „Bucuria face bine!”, copiii din Satul SOS din Bucuresti isi impartasesc parerile in rubrica „Vocea Copiilor”, difuzata in emisiunea ItsyBitsyNeata, de luni pana vineri, intre orele 7:00 si 9:00.

Voluntari si membri ai echipei SOS Satele Copiilor vorbesc despre programele SOS Satele Copiilor in emisiunile „Happy Music” si „Suna bine”, de la Itsy Bitsy FM, toata luna decembrie.

Pentru copiii vulnerabili, atmosfera calda a sarbatorilor piere in fata grijilor de adult cu care se confrunta in fiecare zi. Pentru ei, sarbatorile trec greu si nu viseaza la Mos, iar uneori nu stiu nici macar ca e Craciunul.

Acesti copii au insa nevoie de grija, atentie si generozitate tot timpul anului, nu doar in preajma Craciunului, cand tindem sa devenim mai sensibili la povestile lor de viata. De ce n-am trai tot anul in spiritul generos al Craciunului?

„Tine minte bucuria pe care o simti in decembrie si fii bun tot anul care vine!” este indemnul la generozitate pe care Itsy Bitsy FM si SOS Satele Copiilor il adreseaza in cadrul campaniei „Bucuria face bine!”, desfasurata in luna decembrie la Itsy Bitsy FM.

Asculta interventia telefonica oferita de Diana Podaru, director general SOS Satele Copiilor, in emisiunea Happy Music, cu Marius Constantinescu: 

Asculta podcastul emisiunii Suna bine, cu Ruxandra Rusan, in care reprezentanti ai SOS Satele Copiilor vorbesc despre generozitate, voluntariat si proiectele pe care le desfasoara: 

„Mare parte din bucuria pe care o simtim in preajma Craciunului se datoreaza generozitatii de care dam dovada acum. Daca ne-am da seama cat de simplu putem obtine starea de bucurie fiind buni unii cu ceilalti, atunci am fi generosi mai des. Mos Craciun, invitat la noi la radio in luna decembrie, simbolizeaza cel mai bine spiritul generozitatii, iar copiii se bucura mult sa intre in direct in emisiunea lui”, spune Nadia Tataru, cofondatoarea Itsy Bitsy FM.

Generozitatea aduce bucurie, iar bucuria face bine.

„Mii de copii au griji de om mare, insa aici, la SOS Satele Copiilor, ne asiguram ca fiecare copil vulnerabil primeste sansa de a se bucura de copilarie si de a deveni un adult implinit. Acum este un bun moment sa ne amintim ca acesti copii au nevoie de sprijin constant, nu doar de sarbatori. Uneori, generozitatea consta in gesturi mici care, impreuna, pot schimba povestea, influentandu-le viata in mod pozitiv. Este atat de simplu.” (Stefan Urziceanu, Marketing & Fund Development Director, SOS Satele Copiilor Romania)

Asculta mai jos ce pareri au impartasit copiii din satul SOS Bucuresti in rubrica Vocea Copiilor despre bunatate, generozitate, colinde si spiritul Craciunului:   

  • Ce ai face daca ai fi Mos Craciun?
  • Ce mesaj ai pentru Mos Craciun?
  • Ce este spiritul Craciunului?
  • Cati ani crezi ca are Mos Craciun?
  • Ce inseamna sa fii bun:
  • De ce e frig iarna:
  • De ce se asculta colinde de Craciun:
  • Ce este generozitatea:
  • Ce este bucuria:
  • Cum putem fi mai buni:

Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s