Selectie pentru cursuri gratuite de initiere in gimnastica la sala GymNadia

GymNadia organizeaza prima selectie pentru cursuri gratuite de initiere in gimnastica si educatie fizica pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani. 

In cadrul cursurilor gratuite oferite de GymNadia, copiii vor avea ocazia sa imbine activitatea sportiva cu distractia pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa.

Selectia are loc pe 15 decembrie 2018, de la ora 11.00, in locatia Tiriac-Telekom Arena, situata in str. Drumul Garii Odai nr. 7, Otopeni.

Cursurile sunt gratuite, iar inscrierile pentru cele 100 de locuri disponibile se pot face prin email, la adresa receptie@fundatiaiontiriac.ro si telefonic, la numarul 0786.911.111, pana la data de 13 decembrie.

Formularul de inscriere si detaliile despre selectie sunt disponibile online la www.fundatiaiontiriac.ro.

Gazduita la etajul superior al Pationarului Tiriac-Telekom Arena, sala de initiere in gimnastica si educatie fizica GymNadia este o facilitate sportiva unica din perspectiva infrastructurii si a dotarilor puse la dispozitie cursantilor.

Spatiul este dotat cu echipamente si instrumente la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, destinate pregatirii micilor elevi care participa la cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica.

Atat calitatea echipamentelor, cat si cea a antrenamentelor din cadrul GymNadia sunt avizate de catre Fundatia Nadia Comaneci.

Sala de initiere in gimnastica si educatie fizica GymNadia, deschisa oficial pe 4 decembrie, este un proiect rezultat din colaborarea Fundatiei Tiriac cu Fundatia Nadia Comaneci, ce imbina activitatea fizica cu distractia pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa a copiilor.

Cursurile de initiere in gimnastica se vor desfasura atat in regim de inscriere contra cost, cat si gratuit, cu sprijinul Fundatiei Tiriac pentru sustinerea copiilor care se confrunta cu dificultati materiale.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s