Cei mici devin cautatori de jucarii alaturi de Opel si Itsy Bitsy

In prima zi din acest weekend, 8 decembrie, copiii insotiti de parinti au prilej de bucurie si distractie alaturi de Itsy Bitsy si Opel. Unde? In cadrul showroom-urilor Opel din Bucuresti. Aici, cei mici au ocazia sa devina cei mai priceputi cautatori de jucarii. In sarcina lor, dar si a voastra, ca parinti, vor intra distractia, veselia, dar mai ales curiozitatea, pentru ca cei mici trebuie sa gaseasca jucariile ascunse in noul model de masina Opel Combo Life. Hai sa ne pregatim de un combo-Crăciun în familie!

 

Intrarea este gratuita. Voia buna e obligatorie. Programul activarii incepe cu ora 11:00 se incheie la ora 14:00, dar nu va faceti griji. Timpul va fi de partea voastra si veti gasi rapid jucaria buclucasa.

In plus, va asteptam cu mic cu mare, sa descoperiti cel mai incapator Opel Combo Life, in care incap cele mai multe jucarii, toata familia si, mai ales, toata bucuria nesfarsita de Craciun.

Disponibil cu 5 sau 7 locuri, modelul Combo Life este extrem de flexibil. Ai nevoie de mai mult spatiu in portbagaj? Cele 2 scaune glisante de pe al treilea rand pot fi scoase cu usurinta.

Toate acestea ii fac pe cei mici mai bucurosi si mai lipsiti de griji!

De-acum, nu mai e nevoie ca ei sa renunte la lucrurile sau jucariile lor preferate cand plecati intr-o calatorie. Citește aici mai multe detalii despre Opel Combo Life.

Cum sa ne gasesti mai usor:

Lista showroom-urilor Opel Bucuresti:

https://www.opel.ro/tools/opel-locate-dealer.html


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s