Achizitiile motorii la copiii intre 9-14luni

La varsta de 9 luni copilul trebuie sa stea bine in fundulet, sa se ridice in picioare si sa mearga bine in 4 labe. La 10 luni jumatate deja poate sa mearga usor pe langa mobila si sa se joace, sa arunce jucariile. De la 11 luni deja observam ca bebelusul poate sa mearga fara sa se mai tina de nimic.

Sunt diferente mari de dezvoltare intre copii, dar daca la 9 luni copilul nu merge bine de-a busilea si nu poate sta in fund inseamna ca sunt probleme la achizitiile motorii si este indicat sa apelam la un medic.

Kinetoterapeutul Maria Aciu ne explica mai multe despre achizitiile motorii la copiii intre 9 si 14 luni, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s