Robotelul inteligent care se joaca cu pisica ta cand nu esti acasa

In fiecare luni si vineri, de la 9:30 la Itsy Bitsy FM in cadrul emisiunii „Happy Music cu Marius”, Cristian Lacraru de la Scoala IT, ne dezvaluie noutatile in tehnologie si IT. 

Iubitorii si stapanii de pisici cu siguranta vor fi mai mult decat incantati de cea mai recenta descoperire tehnologica. Este vorba despre Ebo, robotelul care ii tine companie pisicii tale atunci cand tu esti plecat de acasa, care se joaca cu ea si care te tine la curent cu ce nazbatii mai face pisica ta prin casa, in absenta ta.

Ebo se rostogoleste prin casa si scoate diverse sunete si este creat din materiale prietenoase cu pisica, dar si rezistente la zgarieturile si muscaturile felinei. Acest robotel inteligent se poate juca pana la 2 ore cu pisica ta, iar atunci cand bateriile sunt pe sfarsite, Ebo este capabil sa se intoarca singur la statia lui de incarcare. Dureaza doar 2 ore sa se incarce, dupa care se poate juca din nou cu pisica.

Robotelul este dotat si cu o camera video si microfon, astfel incat tu poti vedea ce face pisica ta acasa, in lipsa ta. Poti chiar sa vorbesti si sa interactionezi cu pisica de la distanta. Totul printr-o aplicatie mobila, care iti permite sa controlezi acest dispozitiv de oriunde ai fi.

Afla mai multe despre acest robotel-companion pentru pisici chiar de la Cristian Lacraru, in podcastul de mai jos:

Vezi toate podcasturile emisiunii „Scoala IT cu Cristian Lacraru” AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s