Patinoarul Tiriac-Telekom Arena gazduieste a IV-a editie a competitiei internationale de patinaj artistic „EduSport Trophy”

In perioada 8-12 ianuarie 2020, Patinoarul Tiriac-Telekom Arena gazduieste, pentru a patra oara consecutiv, competitia internationala de patinaj artistic ”EduSport Trophy”, organizata de Asociatia Clubul Sportiv EduSport Bucuresti.

La concurs vor participa peste 180 de concurenti din 19 tari: Africa de Sud, Armenia, Australia, Austria, Bulgaria, Cipru, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Finlanda, Georgia, Germania, Grecia, Hong Kong, Israel, Italia, Macedonia de Nord, Moldova, Romania si Ucraina.

Competitia aduce pe gheata atat fete, cat si baieti, la urmatoarele categorii: Seniori, Juniori, Novice, Cadeti, Copii, Recreational si Adulti, ultimele doua sectiuni fiind dedicate persoanelor care practica patinajul la nivel amator.

Concursul sustinut pe gheata Patinoarului Tiriac-Telekom Arena beneficiaza de jurizare la cel mai inalt nivel, un numar de 16 arbitri si tehnicieni ai patinajului artistic din diferite tari din Europa fiind prezenti in cadrul evenimentului.

Accesul in cadrul competitiei internationale de patinaj este deschis vizitatorilor, iar programul concursului poate fi consultat pe site-ul www.edusporttrophy.org.

„Arena este deschisa publicului larg, pentru ca orice pasionat de patinaj artistic care isi doreste sa urmareasca in direct un concurs de nivel international sa poata veni in Otopeni, la patinoar. Intrarea este libera, accesul publicului fiind permis in limita celor 450 de locuri ale patinoarului”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Cea de-a patra editie a „EduSport Trophy” este organizata de Asociatia Clubul Sportiv EduSport Bucuresti, in parteneriat cu Federatia Romana de Patinaj, fiind aprobata in calendarul Uniunii Internationale a Patinajului (ISU).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s