Printesa “Conduri rosii” si cei 7 pitici, o reinterpretare moderna a celui mai popular basm al copilariei noastre – „Alba ca Zapada”

„Alba ca zapada si cei sapte pitici” a fost unul dintre basmele care ne-au marcat copilaria. Ei bine, basmul reprezinta mai mult decat o poveste de adormit copiii. Ii ajuta sa isi formeze limbajul si sa se exprime corect, stimulandu-le in acelasi timp imaginatia si creativitatea, caci in basme si povesti se poate intampla orice.

Mai mult decat atat, prin personajele de basm se pot forma comportamente morale, caci copiii se identifica si preiau din calitatile sau defectele acestora. De cele mai multe ori, ei vor sa fie harnici, curajosi, cinstiti, corecti asemeni lui Fat Frumos sau Alba ca Zapada. Si nu intamplator am adus vorba de basmele copilariei si de Alba ca Zapada, fiindca filmul pe care ti l-am recomandat inca de cand s-a lansat in cinematografele din Romania, este o reinterpretare moderna a povestii care cu siguranta iti este cunoscuta.

„Printesa “Conduri rosii” si cei 7 pitici” spune povestea a sapte printi, care au fost transformati, printr-o vraja, in sapte pitici. Acum, ei sunt in cautarea unei perechi de conduri rosii fermecati care au puterea sa ii transforme inapoi cum erau. Exista o singura problema! Condurii apartin unei fete (Alba ca Zapada) care nu ii cedeaza cu una, cu doua, caci are si ea nevoie de ajutor din partea celor sapte printi.

Care este deznodamantul acestei povesti? Ei bine, nu iti ramane decat sa il descoperi la cinema, alaturi de prichindeii tai. „Printesa “Conduri rosii” si cei 7 pitici” este o animatie 3D dublata in limba romana, distribuita de Ro Image 2000 si Idea Film Distribution.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s