Valoarea timpului tau

Cand viata ta este intr-o goana constanta, este cazul sa iti recalculezi prioritatile. Cum? Iti spune Andreea Marin acum, la Pretuieste Viata.

De la o anumita varsta, timpul devine o resursa din ce in ce mai pretioasa pentru noi. Sunt momente in care nu ne permitem sa cheltuim nici macar un minut dintr-o zi, de cat de ocupati suntem.

Cu toate acestea, s-ar putea sa fim prea avari cu daruirea timpului celor dragi si prea generosi cu activitati care doar ne impovareaza cu griji, stres si emotii negative.

„De nu invatam sa dramuim cu grija aceasta materie subtila si pretioasa ce ne-a fost data de Dumnezeu, vom ajunge poate prea tarziu la aceeasi concluzie, cel mai probabil plangandu-ne de mila pe un pat de spital”, ne avertizeaza Andreea Marin.

Ce schimbari poti aduce in viata ta, pentru a-ti imparti timpul intr-un mod mai echilibrat intre indatoriri si bucurii? Afla din aceasta editie a emisiunii Pretuieste Viata.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Un comentariu la „Valoarea timpului tau”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s