Doneaza pentru Penarul cu vise si bucurii

In perioada 1-8 septembrie 2016, Gabriela Maalouf, expert parenting si programare neurolingvistica, desfasoara campania umanitara Penarul cu Vise si Bucurii, cu obiectivul de a strange si de a darui rechizite noi la inceputul anului scolar pentru copiii beneficiari ai programelor SOS Satele Copiilor Romania.

Potrivit Institutului National de Statistica (INS), peste un sfert dintre copiii romani nu merg la scoala, cu 7% mai mult fata de media europeana si cu 10% mai mult decat in urma cu doi ani. Abandonul scolar se datoreaza in special saraciei. Multi copii se rusineaza sa mearga la scoala fara ghiozdane si rechizite.

„In septembrie, pentru parinti incepe cursa contra-cronometru pentru rechizite si toate cele necesare la inceput de an scolar. Putem sa mergem cu avant spre magazine, cumparand de aceasta data si cateva rechizite noi pentru copiii care au nevoie cel mai mult de sprijinul nostru, al comunitatii. Fiecare dintre noi poate oferi sansa unor copii nevoiasi de a avea creioane, stilouri, penare colorate, ghiozdane, cu care sa mearga mai increzatori la scoala” spune Gabriela Maalouf, initiatoarea campaniei Penarul cu Vise si Bucurii.

Cei care doresc sa sprijine campania, sunt invitati sa doneze rechizitele achizitionate in centrul de colectare deschis la SOS Satele Copiilor Romania din Bucuresti, Calea Floreasca 165.

Pe data de 9 septembrie, rechizitele noi donate de comunitate vor ajunge impreuna cu rechizitele donate de sponsorii campaniei la centrul SOS Satele Copiilor Romania din Bucuresti, in cadrul unui eveniment cu ateliere practice pe teme de educatie si dezvoltare personala sustinut de Gabriela Maalouf pentru copii.

Mai multe informatii despre SOS Satele Copiilor Romania puteti gasi si pe pagina de Facebook SOS Satele Copiilor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s