S-a lansat noul volum ilustrat: Mihai I al Romaniei

Noul volum pentru copii si tineri, Mihai I al Romaniei de Adrian Cioroianu si Mihaela Simina, cu ilustratii de Razvan Dumitru, a fost lansat pe 5 septembrie la Carturesti Verona, in Gradina de vara.

Albumul este cea mai noua aparitie din colectia Regii si Reginele noastre si prezinta povesti interesante si pline de farmec despre Regele Mihai I al Romaniei si despre contextul istoric care i-a modelat destinul.

Alaturi de autori au luat cuvantul cativa invitati care au vorbit atat despre noul volum, cat si despre colectia in care este integrata cartea: Razvan Dumitru, ilustrator, Ion M. Ionita, redactor-sef al Revistei Historia si Ovidiu Nahoi, jurnalist. Oficiile de gazda au fost facute de Miruna Meirosu, PR Manager Curtea Veche Publishing.

Colectia Regii si Reginele noastre, proiect initiat de Curtea Veche Publishing si coordonat de Adrian Cioroianu, prezinta pe intelesul copiilor si tinerilor destinele celor opt regi si regine ale Romaniei intr-o colectie frumos ilustrata. In cadrul colectiei au mai aparut volumele “Carol I. Primul si cel mai mare rege al romanilor” (volum scris de Adrian Cioroianu alaturi de Andrei Radu) si “Maria a Romaniei. Regina care a iubit viata si patria” (volum scris alaturi de Mihaela Simina).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s