La Cluj-Napoca incepe Bebelusiada!

In septembrie, se deschid portile celui mai mare festival pentru bebelusi de la Cluj-Napoca: Bebelusiada!

Mamicile si bebelusii din Cluj-Napoca au parte de un festival dedicat special lor, cu o multime de activitati, produse si surprize interactive. Bebelusiada are loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va gazdui in perioada 16 – 18 septembrie.

Aflat la prima editie, cel mai mare eveniment pentru bebelusi din Transilvania va pune bazele unei comunitati ce va reuni mamicile, taticii si nu in ultimul rand pe cei mici, alaturi de cele mai renumite branduri si cei mai importanti furnizori de servicii si produse din diferite domenii.

Portile festivalului se vor deschide pe 16 septembrie si vor oferi tuturor celor prezenti posibilitatea de a achizitiona produse de top, de a interactiona cu producatorii si comerciantii prezenti si de a asista la diferite workshopuri si activitati de divertisment. Cei mici vor avea de asemenea posibilitatea de a se distra in spatiile de joaca special amenajate si de a participa la activitatile educative alaturi de partenerii Bebelusiadei.

Intrarea la eveniment va fi gratuita pentru toti cei care vor aduce cu ei o carte sau o jucarie cu scopul de a o dona. Toate obiectele donate vor merge catre Clubul Mamicilor, de unde vor fi duse mai departe unor copii nevoiasi, in cadrul unei actiuni de mobilizare a parintilor din Transilvania si nu numai.

Toti cei care isi doresc sa afle mai multe detalii despre Bebelusiada sunt invitati sa acceseze website-ul oficial: www.bebelusiada.ro sau pagina de facebook: https://www.facebook.com/bebelusiada/.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s