In vacanta cu familia. 10 recomandari de destinatii din Romania

Chiar daca situatia actuala ne-a cam dat peste cap planurile de vacanta, asta nu inseamna ca nu ne putem bucura de concediu si de vara. Putem face asta alegand destinatii de vacanta in care sa fim si sa ne simtim in siguranta, protejandu-ne pe noi insine si pe cei din jur.

La Itsy Bitsy FM ai „Share location de vacanta” in fiecare dimineata, de luni pana vineri, in emisiunea „Happy Music”, de la 7:00 la 10:00.

Rubrica „Share location” iti aduce recomandari de locatii si activitati pe care sa le incerci in aceasta vara, facute de bloggeri, persoane publice si parinti care vor sa impartaseasca din experientele lor recente din vacanta.

Pana acum ne-au povestit despre experienta vacantelor avute in aceasta vara prin tara Ioana Chicet-Macoveiciuc, Georgiana Idriceanu, Alina Gheorghiescu, Sofia Frunza, Ioana Marinescu, Laura Frunza, Tatiana Tuta, Anca Dinu, Ciprian Enea si Emil Razvan Parjol. 

  • Share location de la munte, cu Ioana Chicet-Macoveiciuc (Printesa Urbana

Chiar daca de obicei pleca vara impreuna cu familia la mare in strainatate, Ioana Chicet-Macoveiciuc a ales anul acesta sa-si petreaca vacanta in Romania, in zona Moeciu, Bran.

Asculta podcastul de mai jos si afla, de la Printesa Urbana, cat de distractiv si de relaxant poate fi sa-ti petreci vacanta la munte, in Romania, facand drumetii pe munte si oferindu-le copiilor ocazia sa se bucure cat mai mult de natura:

  • Share location din Maramures, cu Georgiana Idriceanu, jurnalist si blogger

Georgiana Idriceanu ne-a povestit despre experienta pe care a avut-o in Maramures, unde si-a petrecut vacanta alaturi de familie, plimbandu-se cu mocanita.

Asculta podcastul de mai jos si afla de ce considera Georgiana experienta ei pe de o parte satisfacatoare, pe de alta parte obositoare si dezamagitoare:

  • Share location din Muntii Apuseni, cu Sofia Frunza

Sofia Frunza si familia ei au petrecut o vacanta de opt zile descoperind atractiile turistice de pe traseul Bucuresti-Rasnov-Dezmir-Baia de Aries-Hateg-Hunedoara-Baile Herculane.

Castelul Corvinilor, Cascasa Sipota, Cascada Bigar si Zimbraria din Hateg sunt cateva dintre atractiile turistice despre care Sofia Frunza a povestit la radio:

  • Share location din Delta Dunarii, cu Ciprian Enea, scriitor si consultant in turism

Delta Dunarii este o destinatie ideala pentru orice iubitor de natura. Conditiile de cazare variaza in functie de preferintele de confort ale fiecarei familii, existand atat hoteluri pe malul apei, cat si posibilitatea de cazare la localnici.

Afla, din podcastul de mai jos, ce activitati de vacanta recomanda Ciprian Enea pentru cei care ajung in Delta Dunarii:

  • Share location de la Sinaia si de la mare, cu Ioana Marinescu: 

  • Share location din Mehedinti, cu Laura Frunza, blogger:

  • Share location cu Anca Dinu, jurnalist:

  • Share location de la Sfantul Gheorghe (Tulcea), cu Tania Tuta, scriitoare:

  • Share location cu Emil Razvan Parjol, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri – Directia Generala Turism:

Asculta si alte recomandari de vacanta in emisiunea „Happy Music” in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 7:00 la 10:00. 

Daca ai descoperit si tu un loc kids friendly in aceasta vara, impartaseste-ne din experienta ta printr-un mesaj pe WhatsApp (0725300700) sau prin aplicatia Itsy Bitsy FM, pentru ca si alti parinti sa aiba informatii despre destinatii frumoase de vacanta in aceasta vara. 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s