Amfiteatrul VaraTIC ramane deschis toata luna august

Amfiteatrul VaraTIC ramane deschis toata luna august, gazduind spectacole de teatru in aer liber sustinute de actorii Teatrului Ion Creanga pentru cei mici.

Asculta emisiunile in direct de la Itsy Bitsy si castiga invitatii pentru intreaga familie la spectacolele Teatrului Ion Creanga din aceasta vara! 

In fiecare weekend, de la orele 10:00 si 19:00, copiii si parintii sunt invitati sa-si ocupe locurile pe pernutele colorate si sa urmareasca spectacole inspirate din povestile lui Ion Creanga („Punguta cu doi bani” sau „Prostia omeneasca”) sau Antoine de Saint-Exupéry („De-a Micul Print”), dar si spectacole inspirate din povesti contemporane.

Printre spectacolele care pot fi urmarite in luna august se numara si titluri pentru copii cu varsta sub 3 ani – o categorie de spectacole cu totul aparte creata de Teatrul Ion Creanga pentru a le oferi micutilor un prim contact cu lumea si emotia teatrului. Spectacolele adresate copiilor sub 3 ani se bazeaza pe explorarea simturilor si implicarea prin joaca, stimuland dezvoltarea emotionala si cognitiva a copiilor.

Programul spectacolelor pentru copii pana in 3 ani: 

  • sambata, 01 august  ̶   „Buna dimineata!”, regia Ioana Petre;
  • sambata, 08 august  ̶  „Pernuta somnoroasa”, regia Carmen Palcu si Voicu Hetel;
  • sambata, 29 august  ̶  „ImpreLuna”, regia Cristina Giurgea.

Amfiteatrul VaraTIC functioneaza in gradina Casei Eliad (Bd. Mircea Voda nr. 5 din Sectorul 3), intr-un cadru pregatit cu respectarea masurilor de siguranta dispuse de autoritati pentru reglementarea evenimentelor culturale in aer liber, inclusiv organizarea triajului epidemiologic, reducerea numarului de locuri cu respectarea distantarii sociale, purtarea mastii de protectie.

Biletele sunt disponibile online, pe platforma Entertix sau Myticket, si pot fi achizitionate in pachete de cate 2, 3, respectiv 4 bilete (pentru familii), pentru a permite mentinerea unei distante de minimum 2 metri intre fiecare familie sau grup de spectatori.

Accesul se face cu respectarea Regulamentului elaborat in conformitate cu normele si masurile aflate in vigoare in contextul pandemiei SARS-CoV-2. Nerespectarea regulamentului atrage dupa sine interzicerea accesului in spatiul Amfiteatrului.

Mai multe informatii sunt disponibile pe varatic.teatrulioncreanga.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s