Share location de vacanta, in direct la radio!

Vara aceasta, Itsy Bitsy vine cu solutii de vacanta si de joaca pentru toata familia, oriunde s-ar afla!

In timp ce copiii au in program joaca, joaca si iar joaca pe gustul fiecaruia, cat e ziua de lunga, parintii sunt invitati in comunitatea celor care cred in sloganul sharing is caring si fac schimb de informatii despre cele mai sigure, frumoase si accesibile locuri de vacanta pentru familiile cu copii.

Lucrurile acum se schimba de la o zi la alta. Vrem sa plecam in vacanta, dar nu mai stim ce este sigur si atractiv pentru noi si copiii nostri, ce este permis si ce nu.

La Itsy Bitsy afli in timp real informatii si recomandari de vacanta de la alti parinti, care sunt deja in destinatii de vacanta si povestesc despre ele la radio.

In fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 7:00 la 10:00, parintii „dau” Share Location intrand in direct la radio si impartasind vesti de la firul ierbii dintr-un camping, dintr-o pensiune de la munte sau de la mare, de oriunde se afla cu cei mici, in vacanta.

Marius Constantinescu si Andrei Iordache, realizatorii emisiunii Happy Music, sunt #impreuna la radio cu parintii in diminetile de vara, pentru a impartasi noutati, informatii, recomandari de vacanta de la specialisti, stiri utile si multa muzica happy.

Invitatia este valabila si pentru tine: daca ai descoperit un loc kids friendly, un colt de plaja sau o cascada spectaculoasa, fii generos si impartaseste experienta ta, printr-un mesaj pe WhatsApp (0725300700) sau prin aplicatia Itsy Bitsy FM, pentru ca si alti parinti sa aiba informatii despre destinatii frumoase de vacanta in aceasta vara.

„Invitam cu drag toti parintii in cea mai mare comunitate de vacanta. Aici impartasim idei de joaca in familie, povestim unii altora despre locurile frumoase si sigure in care mergem in vara aceasta, ne dam tips & tricks si asa ne ajutam reciproc pentru a ne bucura mai usor de perioada aceasta, in care siguranta este mai importanta ca oricand. Cred ca impreuna oamenii trec mai usor prin perioada dificila, iar Itsy Bitsy este spatiul in care familiile cu copii se conecteaza, isi ofera sprijin reciproc si primesc stare de bine. Diminetile sunt dedicate parintilor, dar dupa ora 10 pana seara tarziu avem numai joaca, joaca si iar joaca pentru copii.” spune Nadia Tataru, co-fondatoarea Itsy Bitsy FM.

Joaca, joaca si iar joaca pentru copii, de dimineata pana seara!

Copiii se joaca in mod creativ, educativ si interactiv cu SuperEroii Itsy Bitsy, live la radio si pe Facebook in fiecare zi, de luni pana vineri, dimineata de la ora 10:00 si seara de la ora 20:00, in emisiunile SuperErou la Joaca si Escape Room.

SuperErou la Joaca este emisiunea cu care cei mici isi incep ziua si in care aleg cum se joaca: canta, spun glume, spun ghicitori, fac miscare si, in acelasi timp, invata tot felul de curiozitati si lucruri folositoare.

Programul zilei continua cu povestea de pranz, multe glume si jocuri si muzica pe gustul copiilor, iar mai pe dupa-amiaza incepe serialul radiofonic „Misiunile lui Itsy si ale lui Bitsy”, care prezinta aventurile celor doi copii extraterestri pe Planeta Zizilon, in Galaxia Xarazon (de la 17:00).

Serile continua apoi cu un party in familie, plin de muzica antrenanta presarata cu glume si provocari de dans, oferite de DJ Dodi in emisiunea Itsy Bitsy Party, de la ora 18:00.

Si, pentru ca orice copil prefera distractia cu prietenii in vestitele Escape Rooms, cei mici au parte toata vara de evadari pline de provocari din camere virtuale, radio si online, in emisiunea Escape Room. Seara de seara, de la ora 20:00 copiii intra intr-o camera virtuala alaturi de un SuperErou Itsy Bitsy, iar ca sa iasa din camera trebuie sa raspunda provocarilor lansate de Creatorul de camere.

Ziua se incheie cu Povestea de seara radiofonica, de la ora 22:00, care ii ajuta pe copiii obositi de atata joaca sa respecte ritualul de culcare si ii poarta mai usor in lumea viselor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s