Urania Cremene este Supernanny! 

Un nou sezon al reality-show-ului Supernanny va fi difuzat la Prima TV incepand din 20 martie, iar Urania Cremene ii asteapta pe toti cei care doresc un sprijin pentru a gasi solutia potrivita in relatia cu copiii lor sa se inscrie la casting.

Prima emisiune din noul seszon va fi difuzata sambata, 20 martie, de la ora 22:00. 

Pe Urania Cremene o poti asculta la Itsy Bitsy joia, de la 11:00 la 12:00! 

Urania Cremene este mama si, probabil, cel mai apreciat expert in parenting din Romania. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din tara si unica metodologie de parenting din lume dezvoltata dupa Teoria Autodeterminarii.

In ultimii 5 ani, Urania Cremene si trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferinte si workshop-uri intensive, la care au participat peste 250.000 de parinti din toata tara.

“Traim vremuri complicate. Lumea se schimba si… ne schimba, dar prima grija a noastra, a parintilor, ramane aceeasi: copiii. Cum ii intelegem? Cum ne intelegem cu ei? Cum putem fi parinti perfecti intr-o lume… imperfecta? Toate raspunsurile, in curand, la Prima TV. Acolo unde… voi fi Supernanny. Sunt onorata sa va anunt ca voi fi parte a acestui proiect minunat, la Prima TV. Vom descoperi impreuna secretele unei relatii perfecte cu copiii nostri, pentru ca si cei mari, ca si cei mici, au mereu de invatat. Chemati-ma cu toata increderea in casele voastre si veti vedea ca orice problema are solutie si ca ei, copiii, sunt mai cuminti decat credeti. V-astept pentru inscrieri.” spune Urania Cremene.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s