Videoproiectorul pentru acasa

Daca iti doresti sa poti urmari filmele si serialele preferate pe orice perete din casa, atunci iti va placea cu siguranta videoproiectorul pentru acasa recomandat de Cristian Lacraru la Family Tech.

Este vorba despre videoproiectorul Epson EF-11, care atrage atentia prin dimensiunile reduse si designul minimalist si reprezinta o alegere inspirata atunci cand decizi sa achizitionezi un videoproiector pe care sa-l folosesti acasa.

Videoproiectorului Epson EF-11 dispune de tehnologie laser, poate proiecta imagini clare (1000 de lumen) si dispune de functie de tv, astfel ca poate prelua imaginea de pe un telefon, de pe calculator sau de pe consola de jocuri.

Pentru conectivitate, proiectorul dispune de mai multe porturi: USB 2.0 Tip A, USB 2.0 Tip B si HDMI 1.4.

De asemenea, proiectorul dispune de corectie de trapez automata (cea care face ca imaginea sa se vada drept), iar asta inseamna ca nu trebuie sa te preocupi de faptul ca imaginea s-ar putea vedea inclinata. Indiferent de pozitia in care asezi proiectorul, functia de corectie de trapez te asigura ca imaginea este dreapta.

Urmareste-l pe Cristian Lacraru intr-un nou episod Family Tech si afla mai multe despre acest videoproiector pentru acasa: 

Gasesti AICI toate episoadele FamilyTech.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s