Fundatia Tiriac demareaza un proiect de consiliere online pentru parinti

Fundatia Tiriac isi dezvolta actiunile de incurajare a practicarii sportului in randul copiilor si lanseaza, incepand cu luna martie, un nou program gratuit, dedicat de aceasta data parintilor de copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

Programul se desfasoara online si da oportunitatea publicului larg sa afle care sunt beneficiile practicarii sporturilor pe gheata, in special a hocheiului.

Totodata, parintii si copiii pot afla care sunt caracteristicile necesare pentru a practica hocheiul de performanta si care este modalitatea de a accesa cursurile gratuite pe care Fundatia Tiriac le pune la dispozitie pe intreaga durata a anului la patinoarul acoperit din zona Bucuresti – Otopeni.

In fiecare zi de vineri, antrenorii Fundatiei Tiriac vor dedica doua ore pentru a raspunde online, in direct, intrebarilor adresate de public in cadrul unor sesiuni private gratuite.

Printii care vor sa afle cum influenteaza dezvoltarea fizica si mentala a copiilor practicarea hocheiului indiferent de nivelul de performanta, care sunt beneficiile pe termen lung ale practicarii acestui sport si care este procedura de inscriere la cursurile pe gheata gratuite derulate de catre Fundatia Tiriac pot rezerva, incepand cu data de 19 martie 2021, sesiuni private de consiliere cu antrenorii Cristian Baicea si Kevin Dominey.

Sesiunile de consiliere se rezerva in mod gratuit, prin intermediul paginii de Facebook a Patinoarului, si se vor desfasura online vinerea, la orele: 12:30, 13:30, 16:30 si 17:30.

Scopul noului programul este de a le oferi parintilor informatii relevante despre hocheiul pe gheata, astfel incat acestia sa poata lua o decizie informata si corect documentata privind incadrarea copilului in acest tip de sport.

Efortul survine ca raspuns al Fundatiei Tiriac la efectele pandemiei Covid-19, care a limitat simtitor accesul copiilor la activitatile sportive si include componenta de consiliere online pentru a facilita accesul rapid si in siguranta al publicului interesat de o dezvoltare armonioasa inca de la cele mai mici varste.

Sesiunile informative vor fi sustinute individual, prin intermediul aplicatiilor Microsoft Teams, Google Meet si Facebook Messenger, la alegerea solicitantilor.

Sfaturile si informatiile puse la dispozitie publicului vor fi livrate de catre personalul Fundatiei Tiriac, antrenori cu o vasta experienta in hochei, formata atat in tara, cat si in strainatate.

Antrenamentele se desfasoara gratuit, de luni pana vineri, in cadrul Patinoarului situat in Otopeni, pe strada Drumul Garii Odai, numarul 7.

Fundatia asigura de asemenea in mod gratuit echipamentul si logistica necesara desfasurarii activitatii sportive in conditii de siguranta si confort pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

Mai multe detalii despre proiect si despre patinoar se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s