Tutorial: Felicitare – imbratisare

Pentru ca luna martie ne aduce multe ocazii sa ne dovedim dragostea, iti aratam cum sa realizezi o felicitare originala si haioasa, de oferit in dar mamicilor, bunicilor, taticilor, surorilor sau oricarei alte persoane pe care o iubesti.

Activitatea are un grad usor de dificultate, poate fi realizata de copii de cel putin 4 ani cu putin ajutor din partea unui adult (mai ales la scrierea mesajului) si dureaza intre 20 si 30 de minute.

Etapa1Etapa 1: Pregateste-ti materialele:

  • Doua coli de hartie colorata;
  • Carioci colorate;
  • Un creion;
  • Un foarfece;
  • Lipici;

Etapele 2 si 3: Deseneaza-ti conturul ambelor maini pe una din cele doua coli de hartie colorata si decupeaza apoi mainile desenate.

Etapa2Etapa 4: Din cealalta coala de hartie taie o fasie cu o latime de aproximativ 4 cm si impatureste-o in 14 patratele egale.

Etapa4Etapa 5: Acum intra in actiune cariocile, pe care le vei folosi pentru a transmite mesajul de iubire. Scrie ”Te iubesc” pe fiecare din cele doua maini, dar verifica inainte ca textul sa fie scris pe partea exterioara a fiecarei maini, adica sa poata fi citit cand cele doua maini sunt impreunate.

Pe fasia de hartie pe care ai impaturit-o inainte, scrie mesajul ”atat de mult”; scrie cate o litera pe cate una din cele 14 patratele, lasand cate o patratica goala in fiecare capat.

Etapa5Etapa 6: Lipeste capetele fasiei de hartie de ”palmele” fiecarei maini si impatureste apoi mesajul, impreunand mainile.

Etapa6Etapa 7: Nu ti-a ramas decat sa oferi aceasta felicitare originala si sa te bucuri de surpriza frumoasa pe care o va face persoanei pe care o iubesti ”atat de mult”.

Etapa7

Autor articol: CreativeArts.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s