Tic Pitic ‒ Zilele Small size

Teatrul Ion Creanga sarbatoreste Zilele Small size, evenimentul mondial dedicat celor mai mici copii, parintilor si educatorilor, pentru provocarea artelor inca de la nastere.

Evenimentul, organizat in premiera, va avea loc in perioada 30 ianuarie – 1 februarie 2015, in numeroase orase din lume (din Helsinki pana in Madrid, din Londra pana in Salzburg, din Bucuresti pana in Ciudad de Mexico). Activitatile vor fi sustinute simultan, anual, in ultimul weekend din luna ianuarie.

Cu aceasta ocazie, Teatrul Ion Creanga prezinta Tic Pitic – un showcase al spectacolelor concepute special pentru cei mai mici spectatori. Cele mai recente premiere, dar si cele mai apreciate spectacole care fac parte din Programul „Educatia Timpurie. Teatru pentru 0-6 anipot fi vazute dintr-o suflare.

Sunt sase spectacole care isi propun sa dezvolte creativitatea copiilor, pofta de povesti si fascinatia fata de lumea care ii inconjoara. Maratonul spectacolelor pentru pitici este gazduit de Centrul National al Dansului – Bucuresti, Sala Stere Popescu (Blvd. Marasesti, nr. 80-82).

PROGRAM:

Vineri, 30 ianuarie

  • Ora 10.00 ‒ Cocos
  • Orele 17.00 & 19.00 Seminte-Semi

Sambata, 31 ianuarie

  • Orele 10.00 & 12.00 ‒ Iglu
  • Orele 16.00 & 18.00 ‒ LalalaDodo

Duminica, 1 februarie

  • Orele 10.00 & 12.00 – In Parc
  • Orele 16.00 & 18.00 – Pinguinii melomani

Zilele Small size sunt un eveniment al Asociatiei Internationale Artistice Small size, fiind incluse in activitatea extinsa din cadrul „Small size, performing arts for early years”, un proiect finantat de Programul Uniunii Europene Europa Creativa 2014-2018. O retea europeana cu 17 parteneri, proiectul include teatre si centre culturale care implementeaza programe de cercetare artistica in domeniul teatrului pentru copii, dezvoltand competente specifice in artele spectacolului pentru Educatia Timpurie, stabilind relatii și parteneriate intre tari, cetateni si generatii, si sustinand dreptul copiilor la o „cetatenie culturala”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s