Teatrul Ion Creanga redeschide Sala Mica

Povestile dedicate celor mai mici spectatori se vad din nou in sala de spectacol! Dupa o vara care a adus teatrul mai aproape de copii si parinti prin intermediul reprezentatiilor sustinute in aer liber, Teatrul Ion Creanga revine incepand din weekendul 3-4 octombrie in Sala Mica din Str. Biserica Amzei 21-23.

Printre titlurile care pot fi urmarite aici in luna octombrie se regasesc productii adresate copiilor de varsta prescolara, printre care „La un metru de tine”, in regia lui Andrea Buzzetti si „Calatorii prin galaxii”, in regia Alexandrinei Halic, dar si productii create special pentru bebelusi si copii de varsta mica (sub 3 ani), printre care „ImpreLuna”, „Buna dimineata!” sau „Pernuta somnoroasa”.

Toate reprezentatiile au loc in conformitate cu reglementarile in vigoare privind desfasurarea activitatilor culturale in conditii de siguranta, Sala Mica functionand in noua configuratie cu o capacitate de 26 de locuri. Acestea sunt dispuse in module de cate 2, respectiv 3 locuri, cu respectarea distantarii de minimum 1,5 metri intre grupuri si/sau familii.

Biletele se pot achizitiona de la Casa de Bilete din Piata Amzei nr. 13 (pret bilet – 30 lei) sau online, prin intermediul partenerilor de ticketing Entertix.ro si Myticket.ro (pret bilet – 31,54 lei). Accesul in sala de spectacol se face cu respectarea regulamentului elaborat in acest sens de Teatru, document ce poate fi consultat pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro, in sectiunile Noutati / Bilete.

Aflati mai multe despre programul de spectacole de la Sala Mica pe www.teatrulioncreanga.ro, FB.com/TeatrulIonCreanga sau la casa de bilete – tel. 0767.934.374

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s