Erus si Valea Iubirii in premiera la Opera Comica pentru Copii!

Indragitul personaj creat de Alec Blenche, Erus, revine la Opera Comica pentru Copii (OCC) cu o noua aventura în spectacolul „Erus si Valea Iubirii”, musical care are premiera în acest weekend, pe 02 si 03 octombrie, de la ora 18:30. Alaturi de prietenii sai, el are de înfruntat provocari noi, de data aceasta în Valea Iubirii, un taram fermecat, plin de surprize. Pana acum Erus a calatorit în Valea Rabdarii si în cea a Generozitatii, tot pe scena OCC, de fiecare data spectacolul jucandu-se cu casa închisa. Calatoreste si tu prin Valea Iubirii si bucura-te de un spectacol inedit, pe 2, 3, 9 si 10 octombrie!

 

Intalnirea cu autorul cartii Erus si Valea Iubirii, Alec Blenche

Vineri, 02 octombrie, de la 17:30, înainte de premiera spectacolului Eus si Valea Iubirii, Alec Blenche, unul dintre cei mai cunoscuti autori de carti pentru copii de astazi, ofera autografe, citeste povesti si canta alaturi de micii si marii spectatori.

Intalnire cu regizoarea Ana Craciun Lambru si personajele din spectacolul Erus si Valea Iubirii

Sambata, 03 octombrie de la ora 19:30, la Casuta din Copac, personajele din spectacol împreuna cu regizorul, vor ramane alaturi de spectatori. Acestia vor raspunde la toate curiozitatile si vor dezvalui cele mai ascunse secrete despre personajele lor si crearea spectacolului.

Aceasta noua calatorie a lui Erus aduce multa iubire. In poveste este vorba despre întelegerea iubirii, a ceea ce este ea cu adevarat, despre întelegerea faptului ca daca nu ai iubire pentru tine, nu poti sa daruiesti. E nevoie sa daruim celor din jur foarte multa iubire înca din copilarie. Totodata, daca sunt printre noi oameni care nu au primit iubire niciodata, nu e prea tarziu sa le-o oferim si nici pentru ei s-o primeasca. Una dintre temele spectacolului este bullying-ul si sper ca acest lucru sa ridice anumite semne de întrebare. Erus spune: „cei înfricosatori la prima vedere au cea mai mare nevoie de iubire.” – Ana Craciun Lambru

Opera Copiilor ramane ONLINE

De asemenea, Opera Comica pentru Copii continua sa îsi pastreze un program interesant si pe aplicatia Opera Copiilor: app.operacomica.ro/.
In fiecare zi se posteaza episoade noi din emisiuni si saptamanal un spectacol din repertoriul OCC.

  • Luni – Vineri (28 septembrie – 02 octombrie), ora 13:00 – Acadele Muzicale
  • Duminica, 04 octombrie, ora 17:00 – concert-lectie Calatorii Muzicale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s