Teatrul Ion Creanga prezinta CEI TREI PURCELUSI: o noua poveste in Amfiteatrul #VaraTIC

Vacanta aduce noi spectacole si motive de bucurie in Amfiteatrul VaraTIC de la Teatrul Ion Creanga. Primul dintre acestea este spectacolul „Cei trei purcelusi”, o adaptare dupa clasica poveste a celor trei nazdravani care si-au construit casute pentru a se ascunde de lupul cel flamand. Adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani, spectacolul va avea premiera sambata, 19 iunie, ora 18:00, in aer liber, in Amfiteatrul VaraTIC din gradina Casei Eliad (Bd. Mircea Voda nr. 5).

Scris si regizat de Ion Ionut Ciocia, spectacolul se inscrie in proiectul „ideaTIC. Laboratorul de povesti”, o initiativa lansata de Teatrul Ion Creanga cu scopul de a incuraja realizarea de productii dupa idei si texte propuse de actorii teatrului. Cu o montare dinamica, bazata pe interactivitate si o abordare creativa a mijloacelor scenografice imaginate de Andrei Radut, spectacolul va putea fi urmarit pe intreaga durata a stagiunii estivale „VaraTIC: Miniteatru in Amfiteatru”.

 

Biletele pentru reprezentatia din 19 iunie (premiera) si 27 iunie sunt disponibile online, pe platformele entertix.ro si myticket.ro, si la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga – tel. 0767.934.374.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s