Ana-Maria Margean, castigatoarea Romanii au talent, a povestit despre pasiunea ei la Itsy Bitsy

Ana-Maria Margean, castigatoarea din acest an a emisiunii ”Romanii au talent”, de la Pro TV, a povestit in matinalul de la Itsy Bitsy despre pasiunea ei pentru muzica si actorie, dar si despre planurile de viitor si interesul sau pentru educatie.

Itsy si Bitsy au fost incantati sa o cunoasca pe Ana-Maria, fetita ventriloc in varsta de 12 ani care a impresionat intreaga tara cu momentele sale de muzica si ventrilocie.

Ana-Maria nu a venit singura la Itsy Bitsy, ci insotita de Lizzie, papusa cu care a participat la Romanii au talent, castigand marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

„Eu, sincer, cred ca oricine poate face aceasta arta daca isi doreste si daca ii place sa faca acest lucru”, spune Ana-Maria Margean, castigatoarea Romanii au talent 2021.

Ana-Maria a povestit despre cum a descoperit ventrilocia in urma cu doar un an, despre competitiile la care a participat de-a lungul timpului, despre emotiile pe care le-a avut la Romanii au talent si despre sustinerea pe care a primit-o din partea familiei, colegilor de scoala si profesorilor.

Si papusa Lizzie s-a simtit foarte bine in studioul Itsy Bitsy, a povestit despre planurile ei de viitor, a cantat si l-a incurajat pe Bitsy sa incerce, la randul sau, ventrilocia. 

Urmareste mai jos intalnirea lui Itsy si a lui Bitsy cu Ana-Maria Margean si cu papusa ei, Lizzie:

Ana-Maria Margean, invitata la Gala SuperTeach! 

Ana-Maria Margean va participa, in calitate de invitat special, la Gala SuperTeach din acest an, care se va desfasura online miercuri, 16 iunie, de la ora 20.00, sub forma unei licitatii caritabile menite sa sustina activitatea asociatiei SuperTeach si cresterea calitatii educatiei din Romania.

Detalii despre eveniment se gasesc pe superteach.ro si pe Facebook SuperTeachRomania.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s