Te costa 0 lei sa ajuti un copil

Te costa 0 lei sa ajuti un copil

E greu sau usor sa faci fericit un copil? Probabil raspunsul corect il poate da numai cine a incercat. Iar cand te costa 0,00 lei sa faci fericit un copil e pacat sa nu incerci. Desi avem trecuturi diferite si aspiratii care ne deosebesc, lucrurile care ne fac cu adevarat fericiti raman aceleasi. Si de cele mai multe ori sunt lucrurile mici, simple, detaliile. Cele care, totodata, fac si diferenta. Indiferent ca suntem mici sau mari, visam la fel si suntem fericiti la fel. Haide sa facem impreuna fericiti niste copii!

Incepand cu anii trecuti, campaniile PROFI de responsabilitate sociala au vizat imbunatatirea calitatii vietii copiilor, oferind clientilor posibilitatea de a directiona prin votul catre unul dintre ONG-urile inscrise in campanie, un procent din suma totala de 1.500.000 de lei. Organizatiile participante reprezinta sapte domenii de interes: sanatate, apararea drepturilor copiilor, educatie, incluziune/servicii sociale, protectia mediului, cultura si sport. Alatura-te PROFI in aceasta campanie si voteaza proiectul care crezi ca merita sa fie sprijinit. Te costa 0,00 lei sa faci un copil fericit si sa influentezi in bine prezentul si viitorul unor copii din Romania care au nevoie de ajutor.

Fiecare dintre voi poate vota unul dintre proiectele propuse de catre ONG-uri. Votarea se va efectua foarte simplu la infochioscurile amplasate in magazinele PROFI, prin scanarea codului de bare al bonului fiscal primit in urma cumparaturii realizate in perioada campaniei (10 septembrie – 14 octombrie). Fiecare bon fiscal va fi echivalentul a 10 puncte, indiferent de valoarea cumparaturilor. Puncte suplimentare pot fi obtinute la achizitia produselor sponsor (300, 150, 50 puncte) semnalizate corespunzator la raft. Clasamentul se va intocmi in baza tuturor punctelor acumulate de un proiect, la nivel national. Valoarea totala a premiilor este de 1.500.000 lei si se va imparti proportional in functie de numarul de puncte acumulate de catre fiecare ONG in parte.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s