AMS Rent a Car: Prietenul la depanare se cunoaste

AMS Rent a Car: Prietenul la depanare se cunoaste

Oricat de prevazator ai fi si chiar daca ai toate reviziile la zi, se poate intampla ca masina ta sa nu mai porneasca intr-o zi. Dupa Legile lui Murphy, se mai strica si fix cand ai mai multa nevoie de ea. Cum cei mai multi dintre noi avem doar cunostintele de mecanica de baza (stim ce-i o joja si ca mereu bujiile sunt de vina pentru ceva), ne bazam pe mecanic sa ne vina in ajutor. Dar ce faci pana cand masina e din nou pusa pe roti? AMS Rent a Car are solutia!

Serviciul de inchirieri auto Bucuresti AMS Rent a Car iti poate fi un adevarat prieten la nevoie. Mai ales in cazul familiilor care au o multime de drumuri de facut intr-o singura zi, o masina de inchiriat poate fi cea mai eficienta solutie, atat din punct de vedere al confortului, cat si financiar vorbind.

Sa ne gandim la traseul tipic facut de o masina a unei familii din Bucuresti:

 • dimineata are o multime de drumuri de facut: dus copiii la scoala, dus parintii la serviciu, suportat traficul din Capitala, porniri, opriri, porniri, mereu cu mana pe schimbatorul de viteza;
 • seara, scenariul se repeta, doar ca in sens invers si la care, eventual, mai adaugam un drum si spre magazin.

Nu e de mirare ca masinile din orasele mari obosesc mai repede si ajung la un service auto mai curand decat cele din locurile mai putin aglomerate.

Solutii pentru drumuri cand masina e la reparat

Iar cand masina este in pana, din diverse motive, solutiile sunt limitate si, de obicei, fiecare vine cu dezavantajele sale:

 • poti lua un taxi, dar trebuie sa ai de a face cu “Unde mergeti?”, “30 de lei e bine?” sau “Nu ma duc pana acolo, ca merg doar spre Berceni”;
 • poti lua un Uber, dar la orele la care ai nevoie de masina pretul este de 2 sau 3 ori mai mare;
 • poti incerca transportul in comun, sa suporti inghesuiala de acolo si, la coborare sa te bucuri ca ai inca totul prin buzunare;
 • in cazurile fericite, poti apela la un prieten sau o ruda sa-ti imprumute masina, dar, daca e a nu-stiu-cata oara cand te lasa masina, parca nu-ti mai vine sa le ceri din nou acelasi favor; plus ca trebuie sa se alinieze stelele ca acea persoana sa nu aiba si ea nevoie de masina.

Din fericire, acestea nu sunt singurele optiuni. Mai poti apela la un serviciu de inchirieri de masini. Din acest punct de vedere, noi consideram ca AMS Rent a Car este partenerul ideal de drum.

De ce sa alegi AMS Rent a Car

In primul rand, AMS Rent a Car are o flota variata de masini, cu solutii pentru orice nevoi ale familiei, atat pentru drumurile cotidiene din oras, cat si pentru plecari in weekenduri sau vacante, care necesita mai multe locuri sau un portbagaj mai spatios (doar pentru ca ti se strica masina, nu inseamna ca trebuie sa renunti la escapadele in familie).

Apoi, cu AMS Rent a Car, ai urmatoarele avantaje:

 • Asigurare FULL CASCO – CDW si TP;
 • Asigurare de raspundere civila (RCA);
 • Rovinieta si toate taxele locale incluse in pretul inchirierii;
 • Spalare gratuita a masinii;
 • Inlocuirea masinii GRATUIT, in caz de defectiune;
 • Asistenta rutiera 24/24;
 • Kilometraj nelimitat, pentru inchirieri masini pe durate mai mari de 3 zile.

Desi nu iti dormi sa ti se strice masina prea curand, este bine sa tii minte site-ul https://www.amsrentacar.ro. Poate ca te poti descurca fara masina pentru o zi sau doua, dar cand mecanicul iti spune ca reparatiile vor dura peste o saptamana sau mai mult, AMS Rent a Car este cea mai buna solutie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s