Performante notabile obtinute de echipele de hochei juniori, la amicalele din Ungaria si Italia

Performante notabile obtinute de echipele de hochei juniori, la amicalele din Ungaria si Italia

Echipele de hochei juniori din categoriile de varsta U8 si U10 sustinute de Fundatia Tiriac au revenit la Bucuresti cu performante si experiente inedite din competitiile amicale desfasurate in Ungaria si Italia, in perioada 30 august – 9 septembrie 2018.

A fost un parcurs competitional activ, de-a lungul caruia cei 40 de sportivi juniori au sustinut 46 de meciuri amicale pentru echipele Telekom, Dedeman, Allianz Tiriac si Simona Halep, intalnindu-se pe gheata cu tinerii sportivi de la cluburile de hochei Ferencvarosi la Budapesta, in Ungaria si Alleghe, Baselga di Pine, Cavalese, Pergine si Egna in Italia.

Astfel, la finalul celor unsprezece zile de competitii, juniorii de hochei ai Fundatiei Tiriac au adaugat in palmaresul lor sportiv 29 de meciuri castigate si 7 incheiate la egalitate. Experienta juniorilor in cadrul intalnirilor amicale din Ungaria si Italia nu ar fi insa completa fara cele 10 meciuri soldate cu infrangeri, pe care deopotriva micutii sportivi si antrenorii le-au abordat ca oportunitati de a invata lucuri noi in pregatirea pentru viitoarele competitii.

„Sunt mandru de experientele acumulate de catre juniorii de hochei antrenati de Fundatia Tiriac la competitiile amicale din Ungaira si Italia. A fost un parcurs lung, cu provocari importante pentru formarea tinerilor nostri sportivi. Au avut parte de o agenda activa, cu peste 40 de meciuri disputate, si oportunitatea de a descoperi si aplica tehnici noi, care ii vor ajuta sa fie si mai buni la viitoarele competitii” a declarat Eduard Pana, Director Sportiv al Fundatiei Tiriac.

Din 12 septembrie a.c., juniorii de hochei la categoriile de varsta U8 si U10 isi reiau antrenamentele la sesiunile de pregatire sportiva, sub indrumarea antrenorilor Fundatiei Tiriac, in cadrul programului derulat la patinoarul Tiriac – Telekom Arena.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s