Succesul copilului tau depinde de tine

Succesul copilului este definit doar de note si de diversele activitati extrascoloare? Cum iti influentezi copilul sa atinga succesul? Afla raspunsurile aici.

Ne bucuram pentru reusitele copiilor nostri. Ii felicitam pentru fiecare nota buna, pentru fiecare premiu, pentru fiecare proiect finalizat. Dar cum reactionam cand nu reuseste sa obtina ceea ce noi numim succes? Si, o intrebare si mai importanta ar fi: succesul pe care noi il asteptam din partea copilului este acelasi cu succesul copilului?

De fapt, din ce aflam si in aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti, succesul copilului depinde foarte mult de relatia sa cu parintii. Cand parintele este atent la nevoile micutului si ii dedica timp, acel copil deja este cu mult mai castigat. Acel copil are sanse mult mai mari sa aiba succes in tot ceea ce isi propune, pentru ca se stie iubit.

„Avem impresia ca ceea ce facem astazi pentru copil il influenteaza doar azi si atat. Ei bine, nu este asa, pentru ca modelul parental il insoteste intreaga viata”, explica Adriana Mitu, instructor de Aware Parenting.

Ce se intampla in cazul in care cel mic nu are o relatie buna cu parintii lui? Afla aici.

Vezi si:

Adriana Mitu sustine campania 1 Iunie Zi Libera.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s