Școli de Vară pentru adolescenți la Fundația Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei le propune adolescenților o vară fun-tastică, cu o ofertă bogată de școli de vară la care pot participa în iulie și august. Atelierele se desfășoară pe parcursul unei săptămâni, iar temele le poți alege în funcție de pasiunile, provocările și curiozitățile fiecăruia: descoperirea vocaţiei, actorie, stil vestimentar, debate, filosofie, fotografie, public speaking, gestionarea emoţiilor și dezvoltarea încrederii în sine.

Școlile de vară au loc la sediul Fundației Calea Victoriei, din Bulevardul Dacia 78. Grupele sunt de 15-20 de adolescenți, iar întâlnirile sunt centrate în jurul interactivității, dialogului și a încurajării creativităţii şi exprimării opiniilor personale. Atmosfera este relaxată şi prietenoasă, iar în pauzele atelierelor veți socializa la gustări și răcoritoare în curtea noastră răcoroasă și veți putea lega noi prietenii.

Lectorii școlilor de vară sunt profesionişti cu experienţă în dialogul cu adolescenţii, dornici să ajute tinerii să îşi dezvolte talentele, să îşi potenţeze abilităţile şi să îşi gestioneze mai bine emoţiile. Astfel, tinerii vor descoperi subiecte variate, prezentate relaxat, cu accent pe creativitate, pe posibilitatea de a dezbate şi de a pune în context lucrurile aflate.

Mai multe detalii despre oferta școlilor de vară pentru adolescenți propuse de Fundația Calea Victoriei se găsesc aici.

Până acum, peste 2.240 de elevi și liceeni din Bucureşti s-au bucurat de cursurile şi evenimentele Fundației Calea Victoriei. Toţi participanţii vor primi la ultima şedinţă certificate de participare care atestă abilităţile dobândite şi tehnicile învăţate la curs.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s