Copiii, așteptați în lumea ciocolatei la atelierele Chocolissimo!

Copiii pot descoperi lumea fascinantă a ciocolatei participând la atelierele organizate de Chocolissimo.

Sesiunile încep cu o călătorie în universul ciocolatei, unde copiii află secretele acestui deliciu și învață despre procesul său de producție. De la originea boabelor de cacao la tehnicile de preparare și combinațiile de arome, fiecare moment este o experiență delicioasă și plină de curiozități. Cei mici au ocazia să exploreze zona de producție și să creeze texte din litere de ciocolată, scriind numele lor sau alte mesaje alese în limita a 8 caractere, sub îndrumarea echipei Chocolissimo, pe care le vor păstra pentru acasă.

Atelierele sunt deschise pentru grupuri organizate de minimum 10 copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, fie că provin din grădinițe private sau sunt grupuri organizate individual, iar activitățile se desfășoară la sediul Chocolissimo din Alpha Center din Voluntari, până la sfârșitul lunii iunie.

Părinții, educatorii, unchii și mătușile care doresc să le ofere copiilor o experiență unică și delicioasă sunt invitați să contacteze Chocolissimo la 0725 711 970 sau prin e-mail la contact@chocolissimo.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s