Proiectele Itsy Bitsy FM recunoscute la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate

Proiectele Itsy Bitsy FM recunoscute la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate

Miercuri, 29 martie 2017, a avut loc Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate, organizata de Florentina Opris, presedinta Asociatiei pentru o Viata Sanatoasa. Printre castigatoare s-au numarat si Nadia Tataru, fondatoarea Itsy Bitsy FM, si Simona Dragomir, realizatoarea emisiunii Traieste Sanatos cu Simona.

Aflata la a treia editie, Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate a reunit personalitati care sunt un model de viata sanatoasa, dar si de generozitate, prin faptul ca isi dedica timpul si energia transmiterii mesajelor de viata sanatoasa publicului larg. Nadia Tataru si Simona Dragomir au fost premiate pentru calitatea programelor si a mesajelor transmise la Itsy Bitsy FM, pentru sanatatea mintii si trupului.

Premiul vine la o zi dupa ce Nadia Tataru a castigat distinctia Femeia Anului, la categoria Antreprenoriat feminin, in cadrul Galei Premiilor Femeia Anului, organizata de Revista Avantaje.

Printre celelalte castigatoare ale serii s-au numarat personalitati active din lumea sportului, ca Gabriela Szabo si Carmen Bruma, Valeria Racila, presedinte Bucharest Running Club, medici prestigiosi, doamne care coordoneaza activitatea unor companii cu activitate in slujba sanatatii si personalitati din lumea media, ca Mihaela Tatu si Daniela Palade Teodorescu.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s