Cat de multe stie copilul tau despre Romania?

Cat de multe stie copilul tau despre Romania?

Istoria, valorile si traditiile se invata mai usor prin joaca. Pe un principiu asemanator se bazeaza si Asociatia Da’DeCe, prin proiectul Da’DeCe (nu) imi iubesc tara?”, din care copiii pot descoperi Romania altfel.

In aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti, Tily Niculae a invitat-o pe Raluca Bem Neamu, presedinte Asociatia Da’DeCe, pentru a ne vorbi despre proiectul „Da’DeCe (nu) imi iubesc tara?”, inceput inca din februarie 2017 si care va dura pana in octombrie 2017.

Proiectul presupune programe gratuite pentru copii, in care elevii cu varste intre 8 si 12 ani descopera Romania din alt unghi, printr-o abordare ludica si relaxata, fiind ghidati de artisti plastici, dansatori si actori. Cei mici au ocazia sa descopere ce simt ei fata de tara, ce inseamna pentru ei Romania si patriotismul, ce le place la tara lor si ce ar schimba, prin jocuri, discutii si ateliere.

Sub umbrela proiectului „DaDeCe (nu) imi iubesc tara?”, in luna mai 2017, Asociatia DaDeCe va organiza o serie de ateliere de weekend pentru familii.

Mai multe despre program ne spune Raluca Bem Neamu, acum, la Meditatii pentru parinti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s