Cauze pentru astenia de primavara

Cauze pentru astenia de primavara

Daca te-ai simtit zilele astea mai lipsit de puteri, este foarte posibil sa fi fost afectat de astenia de primavara. Cum a aparut si ce poti face pentru a reveni la o stare normala? Afla acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

In primul rand, de retinut este faptul ca astenia nu este o boala, ci doar o stare. Pe de alta parte, poate ascunde o afectiune mai grava. Ca urmare, devine important atat sa vindeci astenia de primavara, cat si sa iti dai seama care sunt cauzele care te-au adus in starea actuala.

La Traieste Sanatos cu Simona, dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competente in apifitoterapie, explica de ce apare astenia de primavara, care sunt simptomele si cum scapi de ea.

Astenia de primavara nu este o boala, dar este cat se poate de reala

Afectiunea are diverse cauze, toate asociate cu un stil de viata sedentar:

  • alimentatie proasta;
  • lipsa de sport sau miscare;
  • prea putin timp petrecut in aer liber.

De notat este faptul ca femeile simt mai acut astenia de primavara si ca toti cei care petrec o buna parte din zi la birou, in fata calculatorului, sunt mai predispusi la afectiune. Din fericire, toate cauzele de mai sus pot fi remediate fara prea mult stres.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador, sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s